ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Αλέξης Γεωργούλης θύμα απάτης

Πως εκμεταλλεύτηκαν το γνωστό ηθοποιό και θησαύριζαν; Η δημόσια έκκληση

Χορηγούμενο

Ο Αλέξης Γεωργούλης θύμα απάτης! Πως εκμεταλλεύτηκαν το γνωστό ηθοποιό και θησαύριζαν; Η δημόσια έκκληση

Ο Αλέξης Γεωργούλης θύμα απάτης… Ο ηθοποιός και πρώην Ευρωβουλευτής προχώρησε σε μια σημαντική ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να προειδοποιήσει τους ακολούθους του για μια διαδικτυακή διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά του με σκοπό την προώθηση ενός παιχνιδιού με χρήματα.

Στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός εξήγησε πως παρατήρησε με ανησυχία ότι το όνομά του και η εικόνα του χρησιμοποιούνται χωρίς την έγκρισή του σε διαφημίσεις που αφορούν παιχνίδια τυχερών παιγνίων. Αυτές οι διαφημίσεις παρουσιάζουν τον ίδιο ως υποστηρικτή ή προωθητή των παιχνιδιών αυτών, γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Γιατί χώρισαν Τόνια Σωτηροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης;

Η δημόσια τοποθέτηση του ηθοποιού για το περιστατικό και την απάτη στο διαδίκτυο

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την παραπλανητική αυτή χρήση της εικόνας του και προειδοποίησε τους followers του να είναι προσεκτικοί και να μην πέσουν θύματα αυτών των απατηλών πρακτικών. Τόνισε ότι οποιαδήποτε επικοινωνία ή προώθηση σχετική με τυχερά παιχνίδια ή παρόμοια δραστηριότητα δεν έχει καμία σχέση με εκείνον και ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε τέτοιες δραστηριότητες.

«Σήμερα ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την εικόνα μου, στο οποίο διαφημίζεται παιχνίδι με χρήματα και φέρομαι να το συστήνω. Πρόκειται για απάτη και ουδέποτε έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διαφήμιση παιχνιδιού με χρήματα ή προϊόντος επενδύσεων στο διαδίκτυο και ήδη έχω ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ενάντια σε όσους έχουν κάνει, χωρίς τη συναίνεσή μου, χρήση της εικόνας μου, προς εξαπάτηση του κοινού», εξήγησε μέσω της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Χορηγούμενο

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.instagram.com/reel/C_dJTbpss2g/

Η ανάρτησή του υπογραμμίζει τη σημασία της προστασίας της προσωπικής εικόνας και της αποφυγής της εκμετάλλευσής της σε απάτες, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί με τις διαδικτυακές διαφημίσεις και να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα των πληροφοριών που συναντούν.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button