EΛΛΑΔΑ

Καιρός: Προειδοποίηση Γιαννόπουλου – Καταιγίδες αναμένονται – Δείτε τις περιοχές

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή, φτάνοντας τους 33 με 35 βαθμούς

Χορηγούμενο

Αναμένονται αρκετές βροχοπτώσεις και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Στο Αιγαίο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη η ατμοσφαιρική αστάθεια θα περιοριστεί, με λίγες τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Την Παρασκευή, ωστόσο, η αστάθεια θα επανέλθει στη βόρεια Ελλάδα. Κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Το Σάββατο, ο καιρός θα παραμείνει άστατος στην κεντρική Μακεδονία και σε άλλες περιοχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στις Σποράδες.

Χορηγούμενο

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Στο Ιόνιο και το απόγευμα στα ηπειρωτικά αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές. Το βράδυ θα αναπτυχθούν και πάλι νεφώσεις στο Ιόνιο, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και βορειοδυτικοί στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή, φτάνοντας τους 33 με 35 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 30 με 32 βαθμούς στα νησιά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 34 βαθμούς. Στον νομό Θεσσαλονίκης προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που θα αυξάνονται κατά διαστήματα, με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως προς τη Χαλκιδική. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button