EΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 59χρονος πατέρας – Έπαθε έμφραγμα όταν προσπάθησε να σταματήσει διαμάχη…

Ο γιος της οικογένειας επιτέθηκε βίαια στη μητέρα του, προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς

Χορηγούμενο

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (2/9) σε περιοχή της Ηλείας, όταν ένας 59χρονος άντρας έχασε τη ζωή του υπό δραματικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.news, ο άνδρας, ο οποίος είχε προβλήματα υγείας, φέρεται να έγινε μάρτυρας μιας έντονης οικογενειακής διαμάχης. Κατά την προσπάθειά του να χωρίσει τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του, κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος.

Χορηγούμενο

Παρότι διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ήταν ήδη πολύ αργά και ο 59χρονος είχε ήδη πεθάνει. Τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας δείχνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Η σύζυγός του, λόγω του σοκ που υπέστη, υπήρξε και αυτή αναγκασμένη να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου για νοσηλεία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία εναντίον τριών μελών της οικογένειας για παραβάσεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο γιος της οικογένειας επιτέθηκε βίαια στη μητέρα του, προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς. Ο πατέρας, προσπαθώντας να τους χωρίσει, υπέστη έμφραγμα και τελικά κατέρρευσε και πέθανε.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button