ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δραματικές ώρες για τη Βέφα Αλεξιάδου: Η συγκλονιστική έκκληση της μαγείρισσας

«Έχω τεράστια ανάγκη από 24ωρη φροντίδα...»

Χορηγούμενο

Δραματικές ώρες για τη Βέφα Αλεξιάδου: Η συγκλονιστική έκκληση της μαγείρισσας – «Έχω τεράστια ανάγκη από 24ωρη φροντίδα…»

Δραματικές ώρες για τη Βέφα Αλεξιάδου: Η έκκληση της μαγείρισσας… Η Βέφα Αλεξιάδου, η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού με τις μοναδικές συνταγές της και την παρουσία της στην τηλεόραση, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ζητώντας βοήθεια για να βρει μια γυναίκα που θα αναλάβει την καθημερινή φροντίδα της.

Στην ανάρτησή της, η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει ότι ζει πλέον μόνιμα στη Χαλκιδική, όπου οι συνθήκες της καθημερινότητάς της απαιτούν επαγγελματική φροντίδα. Όπως εξηγεί, λόγω της ηλικίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, χρειάζεται μία γυναίκα που θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για να την υποστηρίξει και να της παρέχει την αναγκαία φροντίδα.

Χορηγούμενο

Η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρει στη δημοσίευσή της ότι αυτή η βοήθεια είναι κρίσιμη για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής της. Ειδικότερα, τονίζει ότι η παρουσία μιας έμπειρης και ευαίσθητης φροντίστριας θα μπορούσε να διευκολύνει την καθημερινότητά της, προσφέροντας της τη στήριξη που χρειάζεται για να διαχειριστεί τις προκλήσεις της καθημερινής της ζωής.

Η αναφορά της στην ανάγκη για βοήθεια ήρθε με μια προσωπική και συγκινητική έκκληση, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της ηλικίας και τονίζοντας τη σημασία της ανθρώπινης επαφής και της υποστήριξης. Στην ανάρτηση, η Αλεξιάδου ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους εκείνους που ενδέχεται να ενδιαφερθούν για την πρόταση, υπογραμμίζοντας την ελπίδα της για μια θετική ανταπόκριση.

Η δραματική έκκληση της αγαπημένης μαγείρισσας

«Έχω μεγάλη ανάγκη από γυναίκα που φροντίζει ηλικιωμένους, σας παρακαλώ όποια κυρία ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουμε μαζί της ή ας έρθει σε επικοινωνία με την ανιψιά μου Aliki Ralli. Μένω στο σπίτι μου στην Χαλκιδική χειμώνα, καλοκαίρι και ψάχνω για γυναίκα 24ωρη. Σας ευχαριστώ αναδρομικά», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.

Χορηγούμενο

Αποκαλύψεις σοκ από τη Βέφα Αλεξιάδου: Το βουβό δράμα και το μεγάλο μυστικό της οικογένειάς της

Η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην ελληνική μαγειρική σκηνή, φαίνεται να ελπίζει ότι η κοινότητα θα ανταποκριθεί στην έκκλησή της και θα μπορέσει να βρει την κατάλληλη βοήθεια που τόσο ανάγκη έχει. Οι φίλοι της και οι θαυμαστές της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και αναμένουν με ενδιαφέρον τη θετική ανταπόκριση της κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη ανάγκη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button