ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έριξε «βόμβα» ο Γιάννης Στάνκογλου: Ο πειραματισμός στον έρωτα και οι αποκαλύψεις

Η εφηβεία, οι γυναίκες, τα φύλα και τα γούστα

Χορηγούμενο

Έριξε «βόμβα» ο Γιάννης Στάνκογλου: Ο πειραματισμός στον έρωτα… Η εφηβεία, οι γυναίκες, τα φύλα και τα γούστα…

Έριξε «βόμβα» ο Γιάννης Στάνκογλου: Ο πειραματισμός στον έρωτα… Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε ανοιχτά για τον πειραματισμό και την έκφραση της σεξουαλικότητας, προκαλώντας ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε τη σημασία της ελευθερίας στην ανακάλυψη του εαυτού μας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη σεξουαλική ταυτότητα. Αναφέρθηκε στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος στην κοινωνία, αλλά υπογράμμισε ότι η αποδοχή και η κατανόηση είναι το κλειδί για την πραγματική αυτοέκφραση. Ο Στάνκογλου, με την αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει, ενθάρρυνε τους αναγνώστες να μην φοβούνται να εξερευνήσουν και να αγκαλιάσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους, όποια και αν είναι αυτή.

Τι είπε για τα παιδιά του;

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τα παιδιά του, «είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη. Μεγαλώνοντας θυμώνω ακόμα περισσότερο, γιατί έχω δύο αγόρια που θέλω να είναι ελεύθερα, να μην φοβούνται να εκδηλώσουν αυτό που είναι και θέλουν. Και θα το καταφέρουν αυτό οι νέες γενιές, το βλέπω ήδη».

Χορηγούμενο

Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 15 και είναι μια κούκλα

Τα φύλα

Όσον αφορά τις ορολογίες που υπάρχουν πλέον, σε σχέση με το φύλο, ο Γιάννης Στάνκογλου επεσήμανε… «Υπάρχουν πλέον, στα αγγλικά πολλοί χαρακτηρισμοί κι ορολογίες σε σχέση με το φύλο. Μπορούμε πχ ένα αγόρι, αν θέλει να το φωνάζουμε “η Γιάννης” και να χρησιμοποιούμε το θηλυκό, όταν του απευθυνόμαστε. Με βρίσκει σύμφωνο αυτό. Αυτό που κάνουν τώρα τα πιτσιρίκια, που αναζητούν τον δρόμο τους, το έκανε κι η δική μου γενιά, μη νομίζεις ότι άλλαξε κάτι, απλά τώρα είμαστε πιο ανοιχτοί. Κι εμείς χαριεντιζόμασταν με αγόρια στην ηλικία των 13-14. Είναι φυσικό».

Ο πειραματισμός του Γιάννη Στάνκογλου στην εφηβεία

Αναφερόμενος στον πειραματισμό στον έρωτα, ο ηθοποιός σημείωσε… «Καταλάβαινα στην εφηβεία μου ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δεν μπορείς σε μία νεαρή ηλικία να έρθεις πολύ κοντά με έναν φίλο σου. Και τώρα δηλαδή, μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μην κάνεις σεξ… Αλλά να τον φιλήσεις στο στόμα, να τον πάρεις αγκαλιά, να κλάψεις γι’ αυτά που νιώθεις για εκείνον. Σιγά!».

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button