ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Γνωστός ουρολόγος βασάνιζε κόσμο με πολύωρη στύση

Το σκάνδαλο, οι διαστροφές και οι καταγγελίες που σοκάρουν

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Γνωστός ουρολόγος βασάνιζε κόσμο με πολύωρη στύση! Το απίστευτο σκάνδαλο, οι διαστροφές και οι περισσότερες από 310 καταγγελίες που σοκάρουν…

Απίστευτο: Γνωστός ουρολόγος βασάνιζε κόσμο με πολύωρη στύση… Ένα σοκαριστικό σκάνδαλο συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη, καθώς αποκαλύπτονται οι αποτρόπαιες πράξεις ενός από τους πιο γνωστούς ουρολόγους της πόλης. Ο συγκεκριμένος γιατρός, που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών με την επιστημονική του φήμη, κατηγορείται για αδιανόητες καταχρήσεις της ιδιότητάς του, προκαλώντας βαθιά τραύματα στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν για την υγεία τους.

Τα θύματα αυτού του ανθρώπου δεν είναι λίγα. Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί επίσημα περισσότερες από 310 καταγγελίες, με τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων να εκτιμάται ότι ανέρχεται σε χιλιάδες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο γιατρός προχωρούσε σε πράξεις που μόνο ως διαστροφικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Μερικοί από τους ασθενείς του ανέφεραν ότι ο ουρολόγος τους χορηγούσε ενέσεις στο μόριό τους, προκαλώντας τους παρατεταμένη στύση που διαρκούσε ώρες. Αυτές οι ενέργειες δεν είχαν κανένα ιατρικό όφελος και προφανώς γίνονταν για την ικανοποίηση των δικών του διαστροφικών τάσεων.

Χορηγούμενο

Άλλοι ασθενείς περιγράφουν ακραίες καταστάσεις εξευτελισμού στα χέρια του, με τον γιατρό να τους υποβάλλει σε ταπεινωτικές πράξεις, χωρίς καμία ιατρική δικαιολογία. Η αγριότητα αυτών των πράξεων και ο τρόπος με τον οποίο εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των ασθενών του προκάλεσαν μεγάλη οργή και σοκ, όχι μόνο στην ιατρική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Σάλος: Παντρεμένη μητέρα έκανε σεξ με σκύλο!

Παρά τις φρικιαστικές του πράξεις, η δράση του ουρολόγου είχε γίνει γνωστή στους εργοδότες του από το 2017. Ωστόσο, συνέχισε να εργάζεται ανενόχλητος μέχρι το 2023, καθώς τα θύματα του δεν τολμούσαν να μιλήσουν δημόσια για όσα είχαν υποστεί. Μόλις τα τελευταία χρόνια, ενθαρρυμένα από το γενικότερο κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, τα θύματα βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τον γιατρό, φέρνοντας στο φως την αποκρουστική του δράση.

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Έλληνες πολιτικοί μπλεγμένοι σε σεξουαλικά εγκλήματα και όργια με παιδιά;

Η υπόθεση αυτή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη συζήτηση για την ευθύνη των ιατρικών επαγγελματιών και των ιδρυμάτων που τους απασχολούν, καθώς και για την ανάγκη προστασίας των ασθενών από τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές. Οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης αναμένεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνες, με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα και να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button