ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ηλίας Ψινάκης: Η ιδιωτική πτήση και τα «καυτά» μυστικά

Με ποιους πέταξε, τι αποκάλυψε, ποιούς συνάντησε και που πήγε;

Χορηγούμενο

Ηλίας Ψινάκης: Η ιδιωτική πτήση και τα «καυτά» μυστικά – Με ποιους πέταξε, τι αποκάλυψε, ποιούς συνάντησε και που πήγε;

Ηλίας Ψινάκης: Η ιδιωτική πτήση και τα «καυτά» μυστικά… Ο Ηλίας Ψινάκης, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του και τις απρόβλεπτες δημόσιες εμφανίσεις, πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά στις lifestyle ειδήσεις. Αυτή τη φορά, μια ιδιωτική πτήση και η απρόσμενη συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Ψινάκης, γνωστός για τις ισχυρές του διασυνδέσεις στον διεθνή χώρο της μουσικής και της showbiz, συνάντησε τη Φουρέιρα στο ιδιωτικό τζετ του αείμνηστου Χιου Χέφνερ πριν από μια ξεχωριστή πτήση.

H χήρα του Χιού Χέφνερ, Χόλι Μάντισον, αποκαλύπτει την κόλαση στη βίλα του Playboy: Όργια, viagra, απαγορεύσεις και σεξ

Χορηγούμενο

Το «τερμάτισε» ο Ηλίας Ψινάκης: «Τον έπαιρνε ο Βελουχιώτης! Το στράβωνε το τουφέκι» (Βίντεο)

Η συνάντηση των δύο έγινε υπό εντελώς απροσδόκητες συνθήκες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου η εντυπωσιακή τραγουδιστρια συμμετείχε στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ. Η Φουρέιρα, πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή, όπως και ο Ψινάκης, βρέθηκαν μαζί και ο σύντομος διάλογός τους ήταν αποκαλυπτικός και σπαρταριστός. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό του στιγμές από αυτή την απρόσμενη συνάντηση, όπου τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν.

«Βόμβα» από τον Ηλία Ψινάκη για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τη σχέση τους: «Όταν ήμασταν μαζί…»

Χορηγούμενο

Στο βίντεο θα δείτε και τον πολυβραβευμένο συνθέτη Desmond Child, με τον οποίο ο Ψινάκης είχε μια πριβέ συζήτηση για τη διεθνή μουσική σκηνή. Ο Desmond Child, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, μοιράστηκε μαζί του κάποιες από τις πιο «καυτές» αποκαλύψεις για τα επόμενα μουσικά projects του, ενώ η κουβέντα τους περιλάμβανε και άγνωστες πτυχές από παλιές τους συνεργασίες.

Οι εκπλήξεις του Ψινάκη δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υπήρξε και συνάντηση με τον συνθέτη και παραγωγό Φοίβο, έναν από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Φοίβος αποκάλυψε μερικά μυστικά από τις νέες του δουλειές, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους ενθουσιασμένους για τις επόμενες κυκλοφορίες του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Ηλία Ψινάκη και όλα όσα έγιναν στο αεροπλάνο με όλα τα «καυτά» κουτσομπολιά

Οι αποκαλύψεις και οι συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της πτήσης αναμένεται να προκαλέσουν έντονο ενδιαφέρον στο κοινό και στα media, καθώς κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού αυτού μοιάζει να κρύβει και ένα νέο μυστικό.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button