ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φώτης Μεταξόπουλος: “Ο φυσικός τρόπος ανάπτυξης του ανθρώπου περιλαμβάνει την παρουσία και των δύο γονέων – Της μητέρας και του πατέρα”

"Με ανησυχεί το γεγονός ότι παίρνουν ένα παιδί χωρίς να το ρωτήσουν και το μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες - Αυτό το θεωρώ έγκλημα"

Χορηγούμενο

Αντίθετος με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίζεται ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση σε πολλές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εκφράζει έντονη αντίθεση και για την τεκνοθεσία από τέτοια ζευγάρια.

«Με ανησυχεί το γεγονός ότι παίρνουν ένα παιδί χωρίς να το ρωτήσουν και το μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες. Αυτό το θεωρώ έγκλημα», δηλώνει ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Χορηγούμενο

«Κατά τη γνώμη μου, είναι προτιμότερο για το παιδί να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα παρά με ομόφυλα ζευγάρια. Ο φυσικός τρόπος ανάπτυξης του ανθρώπου περιλαμβάνει την παρουσία και των δύο γονέων. Της μητέρας και του πατέρα. Αν είχα χάσει τη μητέρα μου όταν ήμουν 5 ετών και με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, θα είχα προσπαθήσει να βρω ένα πιστόλι όταν μεγάλωνα και να τους τιμωρήσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο», προσθέτει.

Στη συνέχεια, ο Φώτης Μεταξόπουλος αναφέρεται στις απόψεις του για το καλλιτεχνικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Επισημαίνοντας ότι η αξία των καλλιτεχνών μετριόταν παλαιότερα με το βάρος τους, ενώ σήμερα φαίνεται να μετριέται με το βάθος της προσωπικότητάς τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button