ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ανατριχιαστικό bullying σε 14χρονο: Τον χτυπούσαν επί τρεις μήνες συνομήλικοί του – Οι τρομακτικές λεπτομέρειες

Πρόσφατα τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς μπροστά σε πλήθος μαρτύρων στην κεντρική πλατεία Σολωμού

Χορηγούμενο

Ανατριχιαστικό bullying σε 14χρονο: Τον χτυπούσαν επί τρεις μήνες συνομήλικοί του! Πρόσφατα τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς μπροστά σε πλήθος μαρτύρων στην κεντρική πλατεία Σολωμού! Οι τρομακτικές λεπτομέρειες…

Bullying σε 14χρονο: Τον χτυπούσαν συνομήλικοί του… Ένας 14χρονος στη Ζάκυνθο υπήρξε θύμα συνεχών βίαιων επιθέσεων από συνομηλίκους του, ζώντας έναν πραγματικό εφιάλτη. Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα των επιτιθέμενων τον χτυπούσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Και πρόσφατα, στην κεντρική πλατεία Σολωμού, τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς μπροστά σε πλήθος μαρτύρων. Αναγκάζοντας τον να αποκαλύψει το βασανιστήριο που υπέφερε στον πατέρα του.

Ανεξέλεγκτη η βία ανηλίκων στη χώρα μας! – Στοιχεία της Αστυνομίας που σοκάρουν!

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο ανήλικος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, επισκέφτηκε την Ασφάλεια Ζακύνθου και περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς τις φρικτές επιθέσεις που υπέστη. Κατήγγειλε ότι η παρέα των συνομηλίκων του τον χτυπούσε ανελλιπώς για περίπου τρεις μήνες, τον εξύβριζε και του έπαιρνε τα χρήματα που είχε μαζί του. Επίσης, παρέδωσε ένα βίντεο που είχε τραβήξει ένας φίλος του κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξυλοδαρμού.

Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη των τριών ανηλίκων, καθώς και των γονιών τους για παραμέληση ανηλίκων. Σήμερα, αναμένεται η εμφάνιση τους ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες και θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button