ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δάνης Κατρανίδης – Το τελευταίο χειροκρότημα: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία του ηθοποιού

Με λευκά τριαντάφυλλα αποχαιρέτησαν το σπουδαίο καλλιτέχνη

Χορηγούμενο

Δάνης Κατρανίδης – Το τελευταίο χειροκρότημα: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία του ηθοποιού – Με λευκά τριαντάφυλλα αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη

Δάνης Κατρανίδης – Το τελευταίο χειροκρότημα.. Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη, του αγαπητού ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Ο Κατρανίδης, γνωστός για την πολύχρονη και πολυδιάστατη καριέρα του στο θέατρο, αποτέλεσε μια εμβληματική μορφή της ελληνικής υποκριτικής τέχνης και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτιστική μας ζωή.

Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη ήταν μια συγκινητική τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και πλήθος ανθρώπων από τον χώρο του θεάτρου. Η παρουσία τους, αν και θλιβερή, αποδεικνύει την εκτίμηση και τον σεβασμό που είχε κερδίσει ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Οι ομιλίες και οι αναφορές στους παρευρισκόμενους αναγνώρισαν το πλούσιο καλλιτεχνικό του έργο και τη συνεισφορά του στο θέατρο.

Χορηγούμενο
Το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Ο Δάνης Κατρανίδης, που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, απέφυγε να δημοσιοποιήσει τις δυσκολίες του, προτιμώντας να συνεχίσει την καλλιτεχνική του πορεία μέχρι το τέλος. Η απουσία του θα είναι αισθητή τόσο στους συνεργάτες του όσο και στο κοινό που τον αγάπησε και τον στήριξε για δεκαετίες.

Το τελευταίο «χειροκρότημα» στον σπουδαίο καλλιτέχνη

Η κηδεία του ηθοποιού ήταν μια ένδειξη της αγάπης και του σεβασμού που του είχαν οι συνάδελφοί του και οι άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά. Ειδικότερα, οι συνάδελφοί του στο θέατρο μοιράστηκαν προσωπικές αναμνήσεις και αφηγήσεις για την αφοσίωσή του στη δουλειά του, το επαγγελματικό του ήθος και την ανθρώπινη πλευρά του που έκανε τόσο θετική εντύπωση στους γύρω του.

Δάνης Κατρανίδης: Οι τελευταίες του στιγμές και το πρόβλημα υγείας

Χορηγούμενο

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κηδεία του Δάνη Κατρανίδη, που αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα της συγκινητικής τελετής και την απήχηση του ηθοποιού στη ζωή όσων τον γνώρισαν και τον εκτίμησαν. Η απουσία του θα παραμείνει ως μια βαθιά θλίψη, αλλά η κληρονομιά του μέσω του θεάτρου και των έργων του θα συνεχίσει να εμπνέει και να συγκινεί τις επόμενες γενιές.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button