ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τρομερές εικόνες: Αετός γράπωσε καρχαρία μέσα από τη θάλασσα και δίπλα κολυμπούσε κόσμος (βίντεο)

Άφωνοι από κάτω οι λουόμενοι

Χορηγούμενο

Τρομερές εικόνες: Αετός γράπωσε καρχαρία μέσα από τη θάλασσα και δίπλα κολυμπούσε κόσμος! Άφωνοι από κάτω οι λουόμενοι

Τρομερές εικόνες: Αετός γράπωσε καρχαρία και δίπλα κολυμπούσε κόσμος… Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετάει πάνω από παραλία της Νότιας Καρολίνας, στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, που μοιάζει με καρχαρία. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στην παραλία Μιρτλ Μπιτς, και η ανάρτηση του βίντεο στο Twitter έχει προσελκύσει τεράστια προσοχή, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 14,2 εκατομμύρια προβολές.

Το βίντεο ανέβασε ο χρήστης @trackingsharks, και στην περιγραφή του έγραψε… “Ξέρει κανείς τι είδος πουλιού είναι και εάν κρατάει καρχαρία;”. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να σχολιάσουν, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τόσο το πουλί όσο και το ψάρι που κουβαλάει. Ορισμένοι πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν αετό ή αετόψαρο, που είναι γνωστό για τη δύναμή του και τη δυνατότητα να κουβαλάει μεγάλα θηράματα, ενώ άλλοι θεωρούν πως το ψάρι μπορεί όντως να είναι ένας μικρός καρχαρίας.

Χορηγούμενο

Σοκ σε παραλία: Καρχαρίας έκοψε το πόδι 15χρονης

Το βίντεο καταγράφει το εντυπωσιακό αρπακτικό να πετάει με σταθερότητα πάνω από την παραλία, γεμάτη με κολυμβητές και λουόμενους, οι οποίοι φαίνονται ανυποψίαστοι για το σπάνιο θέαμα που διαδραματίζεται πάνω από τα κεφάλια τους. Η σκηνή αυτή έχει δημιουργήσει αίσθηση και το υλικό έχει διαδοθεί ταχύτατα, με αρκετούς να σχολιάζουν πόσο σπάνιο είναι να καταγραφεί ένα τόσο εντυπωσιακό θέαμα στη φύση.

Φρίκη: Καρχαρίας κατασπάραξε 26χρονη μητέρα, ενώ προσπαθούσε να σώσει την 6 ετών κόρη της! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Η παραλία Μιρτλ Μπιτς είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τουρίστες, και η θέα ενός αρπακτικού να κρατάει στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί. Το περιστατικό έχει επίσης προκαλέσει περιέργεια για το είδος του ψαριού, με πολλούς να εικάζουν πως ίσως είναι καρχαρίας λόγω του σχήματός του.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο

Χορηγούμενο

Το βίντεο συνεχίζει να συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές και σχόλια, δείχνοντας πως οι στιγμές από τη φύση εξακολουθούν να γοητεύουν το παγκόσμιο κοινό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button