ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Τα ερωτικά «τρίγωνα» που τάραξαν την ελληνική showbiz

Πρώην, νυν, θυελλώδεις σχέσεις, μυστικά και σκάνδαλα

Χορηγούμενο

Σάλος: Τα ερωτικά «τρίγωνα» που τάραξαν την ελληνική showbiz! Πρώην, νυν, θυελλώδεις σχέσεις, μυστικά και σκάνδαλα…

Σάλος: Τα ερωτικά «τρίγωνα» που τάραξαν την ελληνική showbiz… Στον κόσμο της ελληνικής showbiz, οι σχέσεις των διασήμων συχνά γίνονται αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος και σχολιασμού. Οι ερωτικές ιστορίες και τα ερωτικά τρίγωνα τραβούν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, τροφοδοτώντας πρωτοσέλιδα και τηλεοπτικά πάνελ. Αστέρες της ελληνικής σκηνής βλέπουν τις προσωπικές τους στιγμές να εκτίθενται στο κοινό, ενώ συχνά οι σχέσεις τους αναλύονται με λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το iciao.gr, ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού ήταν η Μαρία Αντωνά, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φέρεται να βρήκε παρηγοριά στον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Αυτό το ερωτικό τρίγωνο έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε πολλές εκπομπές, δίνοντας τροφή στις φήμες για τις δυναμικές που υπάρχουν μεταξύ των διασήμων.

Χορηγούμενο
Λιάγκας, Αντωνά, Σοϊλέδης

Ένα άλλο διάσημο παράδειγμα ερωτικού τριγώνου αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ιστορία αυτή, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός, εξακολουθεί να συζητιέται στα μέσα ενημέρωσης, κυρίως λόγω της δημόσιας προβολής των σχέσεων των διασήμων.

Μακρυπούλια, Ρέμος, Χατζηγιάννης

Η Κάτια Ζυγούλη, γνωστή για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, είχε στο παρελθόν σχέση με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο, κάτι που πολλοί δεν θυμούνται πλέον, αλλά οι παλαιότεροι θαυμάζουν για το πόσο άλλαξαν οι ζωές τους με την πάροδο του χρόνου.

Ζυγούλη, Χειμωνέτος, Ρουβάς

Επιπλέον, η Μαριάννα Τουμασάτου, πριν παντρευτεί τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, είχε σχέση με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, ένα όνομα που είχε απασχολήσει τη δεκαετία του ’90, όταν η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειό της.

Χορηγούμενο
Τουμασάτου, Ευαγγελόπουλος, Σταύρου

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν παντρευτεί τον μουσικό Θοδωρή Μαραντίνη, είχε σχέση με τον Γιώργο Αλεξόπουλο, μια σχέση που δεν ευοδώθηκε, καθώς ο έρωτάς της με τον Μαραντίνη κατέληξε σε γάμο και οικογένεια με δύο παιδιά.

Χρηστίδου, Μαραντίνης, Αλεξόπουλος

Της ακολασίας στην ελληνική showbiz: Οι απιστίες επωνύμων που δεν μάθαμε ποτέ!

Οι σχέσεις των διασήμων πάντα θα τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η λάμψη τους συχνά ενισχύεται από τα σενάρια και τα ερωτικά τρίγωνα που δημιουργούνται, συνδυάζοντας προσωπικές ιστορίες με την εικόνα τους στα μάτια του κοινού.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button