EΛΛΑΔΑ

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με βροχές – Τι ισχύει για την Αττική;

Αλλαγή του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από την επόμενη εβδομάδα.

Χορηγούμενο

Την Παρασκευή, ο καιρός θα κυλήσει με μερικές βροχές στο Ιόνιο, το Βόρειο Αιγαίο και τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας, ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές για την εποχή.

Στην Αττική, δεν αναμένονται φαινόμενα, μόνο νεφώσεις. Και αυξημένη συγκέντρωση σκόνης.

Χορηγούμενο

Αλλαγή του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από την επόμενη εβδομάδα. Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι αποπνικτική. Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 36 βαθμούς. Ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής της ΕΜΥ, επισημαίνει ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες θερμοκρασίες κάτω από τις φυσιολογικές τιμές, πιθανόν συνοδευόμενες από βροχές.

Ωστόσο σύμφωνα με το Meteo, αναμένονται τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο και σε ηπειρωτικές περιοχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο, και η συγκέντρωση σκόνης θα είναι αυξημένη.

Χορηγούμενο

Επίσης η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς. Ενώ στη Θεσσαλία θα φτάσει τους 35-37 βαθμούς. Στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 33 έως 37 βαθμούς.

Ακόμη στην Αττική θα επικρατήσουν νεφώσεις, με άνεμους 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, πιθανές βροχές αναμένονται το απόγευμα, με άνεμους έως 4 μποφόρ και θερμοκρασίες από 24 έως 33 βαθμούς.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button