ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Νέζης: Ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ» σήμερα και η σύζυγός του

Τι κάνει και που βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός;

Χορηγούμενο

Γιάννης Νέζης: Ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ» σήμερα και η σύζυγός του… Τι κάνει και που βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός;

Γιάννης Νέζης: Ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ» σήμερα και η σύζυγός του… Το θρυλικό «Ρετιρέ» συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη κάθε πρωί στο Mega, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική του αξία για τους τηλεθεατές, ακόμα και τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του προβολή. Η σειρά, δημιούργημα του Γιάννη Δαλιανίδη, έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία και καταλαμβάνοντας μια θέση στις πρώτες επιλογές του κοινού.

Ο ρόλος του Κωστάκη, τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Νέζης, είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο εμβληματικούς της σειράς. Ο Νέζης, με την χαρακτηριστική του εμφάνιση – τα σακάκια με τις βάτες, τη φράντζα και τα μανίκια νυχτερίδα – άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στους τηλεθεατές. Σήμερα, οι αλλαγές στην εμφάνιση του ηθοποιού είναι εμφανείς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες του.

Χορηγούμενο
Ο Γιάννης Νέζης στο Ρετιρέ

Πρόσφατα, ο Γιάννης Νέζης παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε σε διάφορες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Στη συζήτηση, ο Νέζης μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή του στο «Ρετιρέ» αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της καριέρας του. Αναφέρθηκε επίσης στην οικογένειά του, τονίζοντας την περηφάνια του για τα τρία του παιδιά, τα οποία θεωρεί το μεγαλύτερο επίτευγμά του.

Πατήστε εδώ για να δείτε HD όλα τα επεισόδια του θρυλικού «Ρετιρέ»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση λόγω ανασφαλειών που του προκαλεί το επαγγελματικό αυτό πεδίο. «Δεν είναι κάτι που εισπράττεις τη στιγμή που το κάνεις», δήλωσε, αναφερόμενος στην απογοήτευση που μπορεί να νιώθει από τη δουλειά του στην τηλεόραση.

Χορηγούμενο
Ο Γιάννης Νέζης και η σύζυγός του

Σχολιάζοντας τις οικονομικές συνθήκες του παρελθόντος, ο Νέζης ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Ρετιρέ» και άλλες σειρές όπως οι «Μικρομεσαίοι», οι μισθοί του ήταν ικανοποιητικοί, περίπου «10 ενοίκια στο γύρισμα». Ωστόσο, τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ήταν γεμάτα δυσκολίες. Ο ίδιος είχε βιώσει περιόδους όπου δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο και είχε ακόμα δυσκολίες με την καθημερινή του διαβίωση.

Σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα η «Ελένη» από «Το ρετιρέ»! (Φωτο)

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Νέζης μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του, αποδεικνύοντας την αγάπη και τη σύνδεση που διατηρεί με την οικογένειά του, παρά τις επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button