ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι πάσχει από…

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η δυσάρεστη έκπληξη

Χορηγούμενο

Σοκ: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι πάσχει από… Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η δυσάρεστη έκπληξη!

Σοκ: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι πάσχει από… Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές η ανακοίνωση της Αυστραλιανής παρουσιάστριας Edwina Bartholomew, η οποία σε ζωντανή μετάδοση αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με λευχαιμία. Η ανακοίνωση, που αμέσως έγινε viral στα social media, συγκίνησε και προβλημάτισε το κοινό, καθώς η… Bartholomew μίλησε με ειλικρίνεια για την ασθένειά της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πάσχει από χρόνια μυελογενή λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου του αίματος που, όπως εξήγησε, μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή. «Είναι ένα είδος λευχαιμίας που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα χάπι καθημερινά», ανέφερε, προσθέτοντας πως «αν φροντίσω τον εαυτό μου, θα είμαι μια χαρά, οπότε νιώθω πολύ τυχερή».

Χορηγούμενο

Παρά το αρχικό σοκ που προκάλεσε η είδηση, η… Bartholomew έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της φροντίδας του εαυτού. «Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή και πολύ χειρότερες, και βγαίνετε πιο δυνατοί. Αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ», δήλωσε με αποφασιστικότητα. Η παρουσιάστρια ενθάρρυνε επίσης τους τηλεθεατές να μην αμελούν την υγεία τους και να είναι σε επαφή με τους γιατρούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σοκαριστική ανακοίνωση που έκανε στον «αέρα» της εκπομπής

@sydneymorningherald

Flagging that she had personal news, Channel Seven presenter Edwina Bartholomew said she would be taking some time off work. #australiantv

Χορηγούμενο

♬ original sound – Sydney Morning Herald

Η Edwina Bartholomew είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της αυστραλιανής τηλεόρασης, και η αποκάλυψή της σίγουρα ενίσχυσε τη δημόσια συζήτηση για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της αντιμετώπισης σοβαρών ασθενειών, όπως η λευχαιμία. Οι θαυμαστές και οι συνάδελφοί της εξέφρασαν την υποστήριξή τους στα social media… Επαινώντας τη γενναιότητά της να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button