ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αργύρης Αγγέλου: Η άγνωστη σχέση του με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η συγκατοίκηση, τα κοινά όνειρα και το τέλος

Χορηγούμενο

Αργύρης Αγγέλου: Η άγνωστη σχέση του με τον Γιώργο Καπουτζίδη…. Η συγκατοίκηση, τα κοινά όνειρα και το τέλος

Αργύρης Αγγέλου: Η άγνωστη σχέση του με τον Γιώργο Καπουτζίδη… Ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου για την εφημερίδα On Time, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη και καρμική σχέση που έχει με τον συνάδελφό του, Γιώργο Καπουτζίδη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Αργύρη Αγγέλου

Πολύ γρήγορα μπήκες και στην τηλεόραση κάνοντας επιτυχία στο ρόλο του Ασημάκη Λαζάρου στις “Σαββατογεννημένες” του Γιώργου Καπουτζίδη. Αμέσως μετά απογειώθηκε η δημοτικότητα σου με το θρυλικό πλέον “Στο Παρά Πέντε”, στο ρόλο του Φώτη Βουλινού. Πως ένιωσες τότε με όλο αυτό;

Χορηγούμενο

Χαιρόμουν πάρα πολύ, γιατί αισθάνθηκα ότι δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μου. Γιατί εγώ δεν μπήκα στη σχολή και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο. Έτρεχα σε οντισιόν πριν μπω στη δραματική σχολή. Ήμουν “οντισιονάκιας” τρελός πολύ πριν από τη δραματική σχολή, γιατί έλεγα πως όταν έρθει η ώρα θέλω να ξέρω πως είναι. Αυτό το συνέχισα και όταν ήρθα στην Αθήνα. Δηλαδή, όσο σπούδαζα στη δραματική σχολή, πήγαινα παντού, σε πολλές οντισιόν. Έδινα βιογραφικά μου σε πολλές εταιρείες παραγωγής. Όταν με πήραν στο θέατρο το 1999, ήταν τεράστια η ευτυχία μου γιατί μέχρι τότε μόνο έτρεχα. Έτσι, όταν απέδωσα όλο αυτό, είχα μόνο χαρά γιατί ήρθε η ώρα να το γευτώ και να το ζήσω πραγματικά. Μέχρι να πάρω το ρόλο στις “Σαββατογεννημένες”, είχα δουλέψει ήδη έξι χρόνια στο θέατρο, χειμώνα – καλοκαίρι. Η μια δουλειά έφερνε την άλλη. Τον Γιώργο Καπουτζίδη τον γνώρισα πριν από τις “Σαββατογεννημένες”, όταν ήμουν σε μια δουλειά με τον Τάκη Ζαχαράτο. Ήρθε ο Γιώργος να κάνει μια αντικατάσταση και γίναμε φίλοι. Συντονίστηκαν οι ζωές μας με του Γιώργου γιατί, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, άρχισε να εκδηλώνει το ταλέντο του στο γράψιμο οπότε ήταν όλα συγκυρίες οι οποίες ταίριαξαν την κατάλληλη στιγμή. Αλλά όλο αυτό ήρθε σαν φυσική συνέπεια. Δεν ήρθε ξαφνικά για να με συνεπάρει.

Ήμουν πολύ τυχερός στη ζωή μου, αλλά ήμουν έτοιμος για να είμαι τυχερός. Η ζωή μου άλλαξε με τη δημοσιότητα, όμως ήμουν πλέον έτοιμος για την αλλαγή. Ήμουν είκοσι έξι χρονών, δούλευα από τα δεκαεννιά μου χειμώνα – καλοκαίρι, οπότε δεν μου ήρθε από το πουθενά. Ήρθαν ως μια φυσική κατάληξη τα πράγματα. Οπότε, όταν ήρθε το Παρά Πέντε, είχα πάρει μια ιδέα του πως είναι η αναγνωρισιμότητα και η δυνατότητα που έχει η τηλεόραση, ήσουν προετοιμασμένος. Ήρθαν πολύ σοφά τα πράγματα στη ζωή μου. Και είμαι ευγνώμων.

Η συγκατοίκηση

Για αρκετά χρόνια έζησαν μαζί ως συγκάτοικοι, αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες και τα οικονομικά προβλήματα της καθημερινότητας. Ήταν δύο νεαροί από την επαρχία που μετακόμισαν στην πρωτεύουσα με το όνειρο να γίνουν διάσημοι. Τελικά, το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.

Χορηγούμενο

Η φιλία τους διατηρήθηκε για μεγάλο διάστημα, αλλά πλέον επικοινωνούν σπάνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τον Αργύρη, λέγοντας πως πάντα θα τον θεωρεί σημαντικό μέρος της ζωής του και δεν ξεχνά όσα έζησαν μαζί όταν πάλευαν για την επιτυχία τους στον καλλιτεχνικό χώρο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button