ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μάρκος Σεφερλής: Τα μυστικά και η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά

Τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας;

Χορηγούμενο

Μάρκος Σεφερλής: Τα μυστικά και η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά… Τι συμβαίνει στο σπίτι και στα καμαρίνια πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας;

Μάρκος Σεφερλής: Τα μυστικά και η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά… Ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο και είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους κωμικούς ηθοποιούς της Ελλάδας.

Με καταγωγή από την Πελοπόννησο, ο Σεφερλής έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική κωμική σκηνή, κάνοντας αίσθηση με την πορεία του σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Η ξεχωριστή του αίσθηση του χιούμορ και οι επιτυχημένες παραστάσεις του τον έκαναν αγαπητό στο κοινό.

Χορηγούμενο

Σπουδές και καριέρα

Από μικρή ηλικία ο Σεφερλής είχε πάθος για το θέατρο και σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Το ταλέντο του στην κωμωδία ήταν εμφανές από τα πρώτα του βήματα. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και επιθεωρήσεις, αποκτώντας ευρεία αναγνώριση.

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 1988 στην ΕΤ2, ενώ από το 1995 έως το 1996 πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά “TAXI”. Παράλληλα με την τηλεόραση, εμφανιζόταν στο θέατρο, ξεκινώντας το 1997-1998 με την κωμωδία Σουίτα γενεθλίων στο Θέατρο Αυλαία. Έκτοτε, η καριέρα του στο θέατρο απογειώθηκε με αμέτρητες παραστάσεις, κυρίως επιθεωρήσεις. Συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Βουτσάς και ο Στάθης Ψάλτης.

Μετά το 2004, ο Σεφερλής ανέλαβε και ρόλο σκηνοθέτη και παραγωγού, ελέγχοντας όλη την παραγωγή των παραστάσεών του. Από το 2014 έως το 2015 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή MEGA Με Μία, και το 2019 συμμετείχε στο μιούζικαλ Hairspray. Από το 2021 παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5×5 στον ANT1, ενώ το 2023 ανέλαβε το τηλεπαιχνίδι Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου στον ΣΚΑΪ.

Χορηγούμενο

Προσωπική ζωή

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι παντρεμένος από το 2009 με την ηθοποιό Έλενα Τσαβαλιά. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον Χάρη, τον οποίο προσπαθούν να διατηρούν μακριά από τη δημοσιότητα. Παρόλο που η επαγγελματική τους ζωή είναι δημόσια, διατηρούν μια ισορροπία στην προσωπική τους ζωή.

«Με την σύζυγό μου δεν είμαστε στο ίδιο καμαρίνι, στο θέατρο είμαστε συνάδελφοι. Η Έλενα θέλει τον χώρο της, να βαφτεί, να ακούσει μουσική. Βγαίνοντας στην σκηνή περνάω από το καμαρίνι της Έλενας. Βγαίνει, μου δίνει ένα φιλί και μετά βγαίνω. Κάνω παρατηρήσεις σε όλους τους ηθοποιούς, μεταξύ αυτών και στην Έλενα. Δεν αλλάζει κάτι. Μου λέει πως είμαι πιο αυστηρός μαζί της αλλά έχω πιο πολλές απαιτήσεις από εκείνη», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή: Ποιός γνωστός ηθοποιός διέλυσε τον γάμο του;

Οι δύσκολες στιγμές

Φυσικά, όπως όλοι μας, έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής δύσκολες στιγμές και όπως παραδέχτηκε… «Καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου, υπήρχαν στιγμές που πόνεσα, που έγινα πιο δυνατός και ξανασηκώθηκα. Τα πρώτα χρόνια του Δελφιναρίου τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελα, πιέστηκα και εγώ και η Έλενα, και ο γιος μας ο Χάρης. Ήταν βουνό, όχι λόφος. Τα καταφέραμε όμως και το ανεβήκαμε. Είμαι καλλιτέχνης και όχι επιχειρηματικό μυαλό. Η Έλενα γνωρίζει πως αν μου μπει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη. Δεν είμαι επιχειρηματίας, κάνω τον επιχειρηματία γιατί κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button