ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος και ο Απόστολος Γκλέτσος για την ηγεσία

Ποιοί άλλοι έχουν δηλώσεις «παρών» για την εκλογική διαδικασία;

Χορηγούμενο

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος και ο Απόστολος Γκλέτσος για την ηγεσία! Ποιοί άλλοι έχουν δηλώσεις «παρών» για την εκλογική διαδικασία;

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος και ο Απόστολος Γκλέτσος για την ηγεσία… Τη διαθεσιμότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος, το βράδυ της Κυριακής (8/9), λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ που πάει σε εκλογές, σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα» έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Χορηγούμενο

Ξέσπασε ο Γκλέτσος για την σεξουαλική του ταυτότητα: «Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@λι, ότι είμαι αδερφή, ότι τον παίρνω…»

Ποιοί άλλοι έχουν δηλώσεις «παρών» για την εκλογική διαδικασία;

Η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη για την ηγεσία του κόμματος θεωρείται βέβαιη, καθώς έχει δηλώσει επανειλημμένα την προθυμία του να αναλάβει τη θέση του προέδρου. Παράλληλα, του αποδίδεται η αυξημένη πλειοψηφία με την οποία πέρασε η πρόταση μομφής, καθώς φέρεται να κέρδισε την υποστήριξη πολλών από τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Χορηγούμενο

Είναι γνωστό ότι ο Πολάκης διατηρεί τεταμένες σχέσεις με τον στενό κύκλο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ προσδοκά να προσελκύσει ψηφοφόρους που στήριξαν τον Κασσελάκη στις προηγούμενες εκλογές. Από την πλευρά του, η «ομάδα Τσίπρα» δεν φαίνεται να έχει κάποιον ξεκάθαρο υποψήφιο, δεδομένου ότι η Όλγα Γεροβασίλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία, όπως είχε κάνει στο συνέδριο του περασμένου Φεβρουαρίου μετά από παρέμβαση του Τσίπρα που ζήτησε τότε εσωκομματικές εκλογές.

Από την πλευρά των υποστηρικτών του Τσίπρα, ο Σωκράτης Φάμελλος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος. Η αιφνιδιαστική αποπομπή του από την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας από τον Κασσελάκη, ως μέρος της συμμαχίας με τον Νίκο Παππά, αποδείχθηκε ανεπιτυχής στην προσπάθεια να αποφύγει την αποπομπή από την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής.

Επιπλέον, ανοιχτό έχει αφήσει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας και ο Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 154.000 ψήφους στις ευρωεκλογές, δίνοντάς του σημαντική βάση υποστήριξης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button