ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης θα αποκτήσει…»

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η εντυπωσιακή καλλονή

Χορηγούμενο

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης θα αποκτήσει…» – Τα ευχάριστα που ανακοίνωσε η εντυπωσιακή καλλονή

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης θα αποκτήσει…» – Ένα ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok!

Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έκανε μια συγκινητική ανακοίνωση μέσω ενός story στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η στενή της φίλη περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ευχάριστη είδηση φέρνει μεγάλη χαρά όχι μόνο στην οικογένεια της φίλης της, αλλά και σε όλους τους φίλους και τους ακόλουθους της influencer, οι οποίοι ανυπομονούν να υποδεχτούν το νέο μέλος στην παρέα τους.

Χορηγούμενο

Η influencer μοιράστηκε τη χαρά της με τους followers της, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο γιος της, ο Πάρης, θα έχει σύντομα έναν ακόμη φίλο. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να φέρει περισσότερη ευτυχία και ζωντάνια στην οικογένεια, καθώς το νέο μωρό θα προσθέσει μια επιπλέον δόση χαράς και συντροφικότητας στην καθημερινότητά τους. Το story της διάσημης επιχειρηματία έγινε αμέσως viral… Με πολλούς να σχολιάζουν και να εκφράζουν τις ευχές τους για την ευτυχισμένη οικογένεια.

Δείτε επίσης – Η Ιωάννα Τούνη «καυτή» μαθήτρια: Στο φως «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το παρελθόν

«Η φιλενάδα μου είναι έγκυος. Αρκετά έκατσα μόνη μου και ήθελα παρέα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε το φύλο αλλά εμείς θα μάθουμε στο gender reavel. Θα ήθελα να είναι κοριτσάκι γιατί θέλω να βαφτίσω κορίτσι», είπε τρισευτυχισμένη η Ιωάννα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ιωάννα Τούνη: Η «πικάντικη» συζήτηση για το στήθος της που προκάλεσε σάλο!

Η κολλητή της, Ντόρις, οργάνωσε ένα gender reveal πάρτι, όπου αποκαλύφθηκε ότι περιμένει κοριτσάκι. Στην ανακοίνωσή της, η Ντόρις ανέφερε ότι η βάπτιση του μωρού θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις δύο άλλες κολλητές της, τη Στέλλα και τη Λένια, και πρόσθεσε… «Ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας. Σ’ αγαπώ!!! (P.S: Ο Πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή)».

Δείτε το βίντεο με το παραμυθένιο πάρτι της αποκάλυψης του φύλου του μωρού

@j.touni

@Ntorisilektra ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας🥹🩷 Σαγαπώ!!! (P.S: Ο πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή) #fyp #foryou #viral #genderreveal #itsagirl

Χορηγούμενο

♬ original sound – Ioanna Touni


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button