ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν το γραφείο του Κασσελάκη

Δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε τα πράγματά τους από μέσα

Χορηγούμενο

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν το γραφείο του Κασσελάκη – Δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε τα πράγματά τους από μέσα

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν το γραφείο του Κασσελάκη… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7ος όροφος του κτηρίου, όπου στεγάζονται το γραφείο του προεδρείου και των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, έχει κλειδωθεί με λουκέτο, ενώ έχει αλλάξει και ο κωδικός της πόρτας ασφαλείας που οδηγεί στο προσωπικό γραφείο του προεδρεύοντα.

Αυτή η κίνηση υποδηλώνει αλλαγές ή πιθανές μεταβολές στη δομή της διοίκησης, καθώς τα γραφεία έχουν κλείσει και η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοναδικός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη που πρόλαβε να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν ο διευθυντής του γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης. Ωστόσο, η απομάκρυνση από το γραφείο δεν φαίνεται να έγινε σε ήρεμο κλίμα. Σημειώνεται ότι ο κ. Καπνισάκης φαίνεται να ενοχλήθηκε από την ερώτηση ενός εργαζόμενου σχετικά με την καθυστέρηση, κάτι που ενδέχεται να ενίσχυσε την ένταση της στιγμής.

Χορηγούμενο

Έκρηξη οργής από τον Κασσελάκη: Φορούν κουκούλα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το γεγονός ότι ο 7ος όροφος έχει ήδη κλειδώσει δημιουργεί ερωτηματικά για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: πότε θα μπορέσει ο Στέφανος Κασσελάκης να επιστρέψει για να μαζέψει τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα και να αποσαφηνίσει την κατάσταση που έχει προκύψει. Η κατάσταση αυτή αναδεικνύει σημαντικά θέματα για την διοικητική οργάνωση και τις εσωτερικές αλλαγές που ενδέχεται να συμβαίνουν στο συγκεκριμένο γραφείο και την ευρύτερη δομή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button