ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Καταγγελία σοκ: Φωτιά σε βαγόνι του Ηλεκτρικού στον σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ»

Πανικός και σύγχυση για εκατοντάδες επιβάτες σε ώρα αιχμής

Χορηγούμενο

Καταγγελία σοκ: Φωτιά σε βαγόνι του Ηλεκτρικού στον σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ»! Πανικός και σύγχυση για εκατοντάδες επιβάτες σε ώρα αιχμής…

Καταγγελία σοκ: Φωτιά σε βαγόνι του Ηλεκτρικού στον σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ»… Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγγέλλει αναγνώστρια, το οποίο φέρεται να συνέβη το πρωί στον σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ» του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου. Σύμφωνα με την καταγγελία, το τελευταίο βαγόνι του συρμού πήρε φωτιά και μάλιστα κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν άμεσα το τρένο, προκαλώντας πανικό και σύγχυση στους παρευρισκόμενους.

Η αναγνώστρια, που ήταν μάρτυρας του συμβάντος, περιέγραψε την κατάσταση ως χαοτική, καθώς, όπως ισχυρίζεται, οι άνθρωποι κατέβηκαν από το τρένο χωρίς καμία καθοδήγηση ή βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Οι επιβάτες ένιωσαν ανασφάλεια, καθώς δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση. «Ήταν απίστευτο το πώς μας κατέβασαν χωρίς καμία ενημέρωση. Κανείς δεν μας είπε τι είχε συμβεί ή πώς να προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενο

Αναλυτικά, η καταγγελία αναγνώστριας

“Σήμερα το πρωι στις 9:13πμ βρισκόμουν καθ οδών για την δουλειά μου μέσα στον Ηλεκτρικό (γραμμή 1) ακούγοντας μουσική με ακουστικά μέχρι που κάποια στιγμή είδα τον κόσμο τρομαγμένο και να μας κατεβάζουν στο σταθμό Ειρήνη (ΟΑΚΑ). Λόγω του ότι πρόκειται για σταθμό που συχνά κατεβαίνουμε διότι εξυπηρετεί ενισχυτικά δρομολόγια δε μου έκανε εντύπωση η στάση, όμως ο κόσμος που φώναζε και οι εκφράσεις των προσώπων τους οπότε κατέβασα τα ακουστικά και αντίκρισα κόσμο να φωνάζει ότι υπάρχει φωτιά στο τελευταίο βαγόνι και χαρακτηριστικά μια γυναίκα φώναζε και ρωτούσε τον οδηγό «πότε περιμένατε να μας το πείτε; Όταν θα έπιαναν και τα υπόλοιπα;».

Δεν πρόσεξα καπνό καθώς ήμουν πολύ τυχερή και βρισκόμουν στο 1ο βαγόνι όμως υπήρχε έντονη μυρωδιά καμένου. Στη συνέχεια υπήρξε αναστάτωση και καβγάς του οδηγού και της γυναίκας που προανέφερα και όσοι δεν έφυγαν με ταξί περιμέναμε τον επόμενο συρμό. Ο λόγος που σας το στέλνω είναι διότι μου κάνει απίστευτη εντύπωση που 3 ώρες αργότερα δεν έχει αναφερθεί πουθενά όχι μόνο η φωτιά στο βαγόνι αλλά ούτε καν κάποια βλάβη στα ΜΜΕ.

Σαφώς ένα τέτοιο γεγονός μετα το γνωστό δυστύχημα ίσως να μη θέλουν να αναφερθεί εύχομαι όμως να σας στείλουν και άλλοι ώστε να το διασταυρωσετε και μαθευτεί ότι τα τρένα μας εξακολουθούν να μην τηρούν προδιαγραφές ασφαλείας θέτοντας καθε μέρα τον κόσμο σε κίνδυνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας”.

Χορηγούμενο

«Πάμε κι όπου βγει…»

Εάν το συμβάν αληθεύει, και μάλιστα όπως ισχυρίζεται η ίδια, αναδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ελλάδα, καθώς και την αδιαφορία των αρμοδίων σε θέματα ασφάλειας. Το περιστατικό έρχεται λίγους μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανησυχίες του κοινού για την κατάσταση των δημόσιων μεταφορών στη χώρα.

Δείτε επίσης – Σοκ στη Λιβαδειά: Τρένο έσερνε μητέρα τριών παιδιών στην αποβάθρα

Να σημειωθεί, πως οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση… Ενώ οι ο κόσμος περιμένει εξηγήσεις για το τι προκάλεσε τη φωτιά στο βαγόνι και τι μέτρα θα ληφθούν για την αποφυγή παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button