EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Σπάρτη: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση κοκαΐνης

Χορηγούμενο

Σοκ στην Σπάρτη: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση κοκαΐνης!

Σοκ στην Σπάρτη: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση κοκαΐνης… Οι αστυνομικές αρχές της Σπάρτης προχώρησαν στη σύλληψη ενός ανήλικου και ενός 20χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι βρέθηκαν να εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους δύο υπόπτους κατά τη διάρκεια αλισβερισίου με αγοραστές, έχοντας στην κατοχή τους πέντε «φιξάκια» κοκαΐνης.

Οι αρχές κατάσχεσαν τα ναρκωτικά, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ που είχε προκύψει από προηγούμενη πώληση πριν τη σύλληψη. Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, βάζοντας φρένο στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή.

Χορηγούμενο

Μετά τη σύλληψή τους, οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού, βάσει των στοιχείων που συνέλεξαν οι αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας. Ωστόσο, η υπόθεση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συνελήφθησαν και οι αλλοδαποί γονείς του ανήλικου, ένας… 38χρονος και μια 31χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του παιδιού τους.

Δείτε επίσης – Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών, που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Οι γονείς του ανήλικου, οι οποίοι έχουν ελληνική υπηκοότητα, αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για αμέλεια εποπτείας, αφού φαίνεται πως δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την καθοδήγηση του παιδιού τους. Η υπόθεση ρίχνει μάλιστα φως σε ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα… Όπου η παραμέληση και η έλλειψη επίβλεψης οδηγεί τους ανήλικους σε επικίνδυνες και παράνομες δραστηριότητες.

Χορηγούμενο

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να εντοπίσει πιθανές συνδέσεις με μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών… Ενώ η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button