ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Σεφερλής και Γκουντάρας σε «καυτές» περιπτύξεις (βίντεο)

«Βλέπει η γυναίκα μου» - «Και η δικιά μου»

Χορηγούμενο

Σάλος: Σεφερλής και Γκουντάρας σε «καυτές» περιπτύξεις – «Βλέπει η γυναίκα μου» – «Και η δικιά μου…»

Σάλος: Σεφερλής και Γκουντάρας σε «καυτές» περιπτύξεις… Ο Μάρκος Σεφερλής, με τη μοναδική του ικανότητα να προκαλεί γέλιο, πραγματοποίησε μια ακόμα επιτυχημένη παράσταση στο Δελφινάριο, ανήμερα των γενεθλίων του, με την παρουσία πολλών θεατών, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο Σεφερλής, παραμένοντας πιστός στο στυλ κωμωδίας που τον χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με ασταμάτητο γέλιο και χειροκροτήματα.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο ηθοποιός, γνωστός για την ικανότητά του να επικοινωνεί άμεσα με το κοινό, εντόπισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα που καθόταν σε μία από τις μπροστινές θέσεις. Στα πλαίσια της σάτιράς του, ο Σεφερλής πλησίασε τον παρουσιαστή, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, και ξεκίνησε να τον φλερτάρει, προκαλώντας γέλιο όχι μόνο στον Γκουντάρα αλλά και σε ολόκληρο το κοινό. Το κωμικό αυτό στιγμιότυπο κατεγράφη σε βίντεο που δημοσίευσε αργότερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής για την Έλενα Τσαβαλιά: Οι διαλυμένοι γάμοι και η σχέση τους

Στο βίντεο, ο Γκουντάρας, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του, αστειεύτηκε με τον Σεφερλή, λέγοντάς του «Βλέπει η γυναίκα μου»… Με τον κωμικό να απαντά αυθόρμητα «Και η δικιά μου», γεγονός που προκάλεσε ακόμα περισσότερη χαρά και γέλια στο κοινό.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram συνόδευε τη λεζάντα «Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Μάρκο. Να συνεχίσεις να προσφέρεις χαρά, χαμόγελα και γέλιο στους ανθρώπους. Με διέλυσες …σατανά», εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στον αγαπημένο ηθοποιό και επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αγάπη του κοινού για τον Σεφερλή.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω σπαρταριστό βίντεο τα όσα απίστευτα συνέβησαν με τον παρουσιαστή και τον ηθοποιό

Χορηγούμενο

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη παράσταση του Μάρκου Σεφερλή έλαβε χώρα σε μια περίοδο όπου ο κωμικός είχε δεχτεί έντονη κριτική για κάποια ομοφοβικά αστεία και την ειρωνεία του απέναντι στα non-binary άτομα. Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις, το κοινό εξακολούθησε να στηρίζει τον Σεφερλή, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες φιγούρες του ελληνικού θεάτρου.

Δείτε επίσης – Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Να αποκαταστήσεις το όνομα της γυναίκας μου!»

Με την παράστασή του στο Δελφινάριο και την υποστήριξη φίλων και συνεργατών όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει να προσφέρει ατελείωτο γέλιο στο κοινό, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ελληνικής κωμωδίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button