EΛΛΑΔΑ

Ήχησε το 112 για την κακοκαιρία Atena

Οι ισχυροί άνεμοι, οι συχνές αστραπές, οι χαλαζοπτώσεις και οι ισχυρές ριπές ανέμου θα συνοδεύουν τα καιρικά φαινόμενα

Χορηγούμενο

Οι κάτοικοι της Αχαΐας και της Ηλείας ενημερώθηκαν για την επερχόμενη κακοκαιρία λίγο μετά τις 18:00 τη Δευτέρα. Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, που περιλαμβάνει οδηγίες, στάλθηκε επίσης στην Ήπειρο και σε άλλες περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Όπου αναμένονται τα πρώτα έντονα φαινόμενα.

Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων. Η προειδοποίηση αναφέρει ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο Τετάρτη (10/09), με τα έντονα φαινόμενα να κορυφώνονται τις μεσημβρινές ώρες.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το χαμηλό βαρομετρικό που προκαλεί την κακοκαιρία «ATENA» στη Μεσόγειο κινείται ανατολικά και αναμένεται να φέρει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (11-09-24). Τα φαινόμενα αυτά θα περιλαμβάνουν ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Κυρίως σε δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές, καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι ισχυροί άνεμοι, οι συχνές αστραπές, οι χαλαζοπτώσεις και οι ισχυρές ριπές ανέμου θα συνοδεύουν τα καιρικά φαινόμενα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button