EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Ρομά έσφαξαν γνωστό επιχειρηματία μέσα στο μαγαζί του

Του την είχαν ξαναπέσει και τον σακάτεψαν στο ξύλο με γκλοπ

Χορηγούμενο

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Ρομά έσφαξαν γνωστό επιχειρηματία μέσα στο μαγαζί του! Του την είχαν ξαναπέσει και τον σακάτεψαν στο ξύλο με γκλοπ

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Ρομά έσφαξαν γνωστό επιχειρηματία… Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στο χωριό Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου, με πρωταγωνιστές Ρομά και έναν γνωστό επαγγελματία της περιοχής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην είσοδο του χωριού, κοντά στην επιχείρηση που διατηρεί ο επαγγελματίας, ενώ υπάρχουν αναφορές και για δεύτερη συμπλοκή λίγο πιο μακριά.

Η ένταση μεταξύ των εμπλεκομένων δεν είναι καινούρια, καθώς οι Ρομά φέρονται να είχαν εμπλακεί σε βίαιο επεισόδιο τον Μάιο, τραυματίζοντας τον ίδιο επαγγελματία με γκλοπ. Σε αυτή την περίπτωση, το θύμα δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως μεταδίδει το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο flamis.gr.

Χορηγούμενο

Οι ακριβείς συνθήκες της συμπλοκής παραμένουν ασαφείς, καθώς οι αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκεχυμένες. Το επεισόδιο φαίνεται να εξελίχθηκε σε δύο φάσεις, με το πρώτο συμβάν να γίνεται έξω από την επιχείρηση του επαγγελματία και το δεύτερο να ακολουθεί σε κεντρικό σημείο του χωριού, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Βίντεο σοκ: Ρομά εισέβαλαν σε σπίτι με οικογένεια και παιδιά

Ο επαγγελματίας τραυματίστηκε, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Χορηγούμενο

Η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση και διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού και να εντοπίσει τους δράστες. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές συλλήψεις, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Φωτιά: Ρομά λεηλατούν τα καμένα σπίτια στην Αττική

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, που φοβούνται για την κλιμάκωση της βίας στο χωριό τους. Η τοπική κοινωνία περιμένει περισσότερες πληροφορίες από τις αρχές, καθώς η κατάσταση βρίσκεται υπό διερεύνηση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button