ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αχαρνών: Παλαιστίνιος αυνανιζόταν μπροστά στις κάμερες (βίντεο)

Δεν τον πτόησε τίποτα και έκανε τη δουλειά του ανενόχλητος

Χορηγούμενο

Αχαρνών: Παλαιστίνιος αυνανιζόταν μπροστά στις κάμερες! Δεν τον πτόησε, ούτε ο κόσμος, ούτε τίποτα και έκανε τη δουλειά του ανενόχλητος…

Αχαρνών: Παλαιστίνιος αυνανιζόταν μπροστά στις κάμερες… Έληξε το θρίλερ στην Αχαρνών με τη σύλληψη του Παλαιστίνιου που απειλούσε να πέσει στο κενό και να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία όπου διέμενε. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον 28χρονο άνδρα, ο οποίος είχε αρχικά αναφερθεί ως Σύρος.

Ο άνδρας ήταν οπλισμένος επίσης με μαχαίρια και κρατούσε μια φιάλη υγραερίου, απειλώντας να ανατινάξει ολόκληρο το τετράγωνο. Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους. Επίσης ο Παλαιστίνιος κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι και αυνανιζόταν μπροστά στις κάμερες και τον κόσμο που ήταν μαζεμένος κάτω από την πολυκατοικία σαν να μη συμβαίνει τίποτα!…

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο με την άσεμνη κίνηση του

Χορηγούμενο

Το πρωί της Δευτέρας, ο άνδρας από την Παλαιστίνη, σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε στο μπαλκόνι απειλώντας να πηδήξει στο κενό. Λίγο αργότερα, άρχισε να φωνάζει ότι θα προκαλέσει έκρηξη με μια φιάλη υγραερίου, απειλώντας όσους βρίσκονταν κοντά.

Τρόμος στην Αχαρνών: «Αλλάχου Άκμπαρ» με το Κοράνι στα χέρια

Οι ειδικές δυνάμεις της… ΕΚΑΜ επενέβησαν άμεσα, εισβάλλοντας στο διαμέρισμα και συλλαμβάνοντας τον άνδρα, τερματίζοντας έτσι την κρίση που είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί στο Δαφνί, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε παρόμοια περιστατικά.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button