ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Στη φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Η δόξα, η πτώση μετά το διαζύγιο και η προσωπική παρακμή

Χορηγούμενο

Σάλος: Στη φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! Η δόξα, η πτώση μετά το διαζύγιο και η προσωπική παρακμή…

Σάλος: Στη φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής… Ο Άντερσον Λουίς ντε Αμπρέου Ολιβέιρα, πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταδικάστηκε από δικαστήριο της Βραζιλίας σε ποινή φυλάκισης, λόγω της άρνησής του να καταβάλει διατροφή για τη σύζυγό του και τα παιδιά του για εννέα συνεχόμενους μήνες. Στα 36 του χρόνια, ο Άντερσον, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την Premier League με τους «κόκκινους διαβόλους», καλείται είτε να εκτίσει ποινή 30 ημερών φυλάκισης στη γενέτειρά του, το Πόρτο Αλέγκρε, είτε να καταβάλει το ποσό των 45.000 λιρών (53.300 ευρώ) που οφείλει για τη μη καταβολή διατροφής.

Της ακολασίας: Η σέξι βολεϊμπολίστρια, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η ανήθικη πρόταση για τρίο με την αδερφή της από τον Νεϊμάρ! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Η υπόθεση που προκάλεσε σάλο

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα και δημοσιοποιήθηκε επίσημα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση αυτή προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα στη νομική του κατάσταση, καθώς ήδη από το 2021 είναι κατηγορούμενος για ξέπλυμα χρημάτων ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άντερσον, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 31 ετών, είχε παίξει, πέρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Φιορεντίνα και στην Ιντερνασιονάλ Βραζιλίας.

Ο Άντερσον Λουίς

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων μέσων, όπως το «GZH», στον Άντερσον δόθηκε η δυνατότητα να εκτίσει την ποινή του υπό «ημι-ανοικτό» καθεστώς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να εργάζεται ή να σπουδάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα επιστρέφει στη φυλακή μόνο το βράδυ για ύπνο. Αυτή η διευθέτηση προσφέρει στον Άντερσον τη δυνατότητα να διατηρήσει κάποιες δραστηριότητες εκτός φυλακής, εφόσον αποφασίσει να μην πληρώσει το οφειλόμενο ποσό.

Σάλος: Συνελήφθη πασίγνωστος ποδοσφαιριστής για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες

Χορηγούμενο

Η πτώση του Άντερσον από τη δόξα του αγωνιστικού χώρου στην προσωπική και νομική του παρακμή, έχει προκαλέσει έκπληξη στους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Από ένας από τους πιο υποσχόμενους παίκτες της γενιάς του, ο Άντερσον τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά νομικά ζητήματα που απειλούν τη φήμη και την ελευθερία του. Αυτή η ποινή φυλάκισης αποτελεί μια ακόμη σελίδα στην δύσκολη προσωπική του πορεία, η οποία επισκιάζει το λαμπρό του παρελθόν στο ποδόσφαιρο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button