ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα πάτησε με τζιπ μετανάστη που της έκλεψε την τσάντα

Τη στέλνουν στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες

Χορηγούμενο

Γυναίκα πάτησε με τζιπ μετανάστη που της έκλεψε την τσάντα! Τη στέλνουν στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες

Γυναίκα πάτησε με τζιπ μετανάστη που της έκλεψε την τσάντα… Η Ιταλία βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης λόγω ενός συγκλονιστικού βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να καταδιώκει και να συνθλίβει με το αυτοκίνητό της έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος νωρίτερα της είχε αρπάξει την τσάντα. Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφει τη στιγμή που η γυναίκα, οδηγώντας ένα λευκό SUV μάρκας Mercedes, καταδιώκει και χτυπάει τον άνδρα, ο οποίος ήταν παράτυπος μετανάστης από την Αλγερία, αν και ορισμένα ΜΜΕ τον αναφέρουν ως Μαροκινό.

Το θύμα, Σαΐντ Μαλκούν, είχε προσωρινή άδεια παραμονής στην Ιταλία και φέρεται να είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά την κλοπή της τσάντας από την 65χρονη γυναίκα, εκείνη αντέδρασε με πρωτοφανή οργή. Αφού τον καταδίωξε, όπως φαίνεται στο βίντεο, τον χτύπησε και τον συνέθλιψε συνολικά τέσσερις φορές στον τοίχο με το όχημά της.

Χορηγούμενο

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Cinzia Dal Pino και είναι επιχειρηματίας, αρχικά έφυγε από το σημείο, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε, πήρε την τσάντα της και συνέχισε τον δρόμο της. Όταν συνελήφθη από τις αρχές, ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας την είχε απειλήσει με μαχαίρι, γεγονός που την ώθησε να δράσει με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία, δεν βρέθηκε μαχαίρι στον τόπο του συμβάντος.

Το σχετικό δημοσίευμα

Αδιανόητο: Ελεύθεροι οι Πακιστανοί που βίασαν 21χρονη στη Μύκονο

Χορηγούμενο

Η εισαγγελία της Ιταλίας απήγγειλε κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της Cinzia Dal Pino, ενώ η ίδια παραμένει υπό κράτηση. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την πλήρη εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα… Ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στην ισορροπία μεταξύ αυτοδικίας και δικαιοσύνης… Καθώς η κοινή γνώμη είναι διχασμένη ως προς την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων.

Δεκαπεντάχρονος Σύρος κατηγορείται για βιασμό 12χρονης σε δημόσια πισίνα

Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη μεταχείριση των μεταναστών, την ασφάλεια και την αντιμετώπιση του εγκλήματος στην… Ιταλία, καθώς η δικαστική διαδικασία συνεχίζεται και η χώρα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button