ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Πρετεντέρης «πάγωσε» τη Ράνια Τζίμα: «Έχει αυτό το κιλοτί…»

Η επική ατάκα και το σοκ στον αέρα του δελτίου

Χορηγούμενο

Ο Πρετεντέρης «πάγωσε» τη Ράνια Τζίμα: «Έχει αυτό το κιλοτί…»! Η επική ατάκα και το σοκ στον αέρα του δελτίου…

Ο Πρετεντέρης «πάγωσε» τη Ράνια Τζίμα: «Έχει αυτό το κιλοτί…». Συζητήσεις και αμηχανία προκάλεσε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Πρετεντέρης με την επική ατάκα του για την Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Mega. Το σχόλιο του δημοσιογράφου αφορούσε το debate μεταξύ της αντιπροεδρού Κάμαλα Χάρις και του πρώην προέδρου και υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, και η αποστροφή του λόγου του έχει προκαλέσει σάλο.

Χαμός στο στούντιο με Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη: «Φεύγω…»

Χορηγούμενο

Η επική ατάκα του Πρετεντέρη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, σχολιάζοντας τη διαμάχη, ανέφερε συγκεκριμένα… «Αυτός ήταν το φαβορί και νόμιζαν ότι αυτή ήταν μία γυναικούλα, η οποία ήταν άχρωμη, άγευστη και δεν την ξέραμε 4 χρόνια σχεδόν.»

«Ήταν στη σκιά του Μπάιντεν και θα κατέβαινε ο μεγάλος Τραμπ με το κιλοτί μαλλί. Έχει βελτιωθεί λίγο το χρώμα» είπε με χιούμορ με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται τι εννοεί.», συμπλήρωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Αυτό το περίεργο χρώμα στο μαλλί του Τραμπ. Αυτό το πράγμα… κιλοτί χρώμα» συνέχισε με χιούμορ ο δημοσιογράφος.

Χορηγούμενο

Οι ατάκες του Πρετεντέρη προκάλεσαν μια αίσθηση αμηχανίας στο πλατό, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να αναρωτιέται τι ακριβώς εννοούσε ο δημοσιογράφος. Ο Πρετεντέρης συνέχισε, περιγράφοντας το χρώμα του μαλλιού του Τραμπ ως «περίεργο», λέγοντας… «Αυτό το περίεργο χρώμα στο μαλλί του Τραμπ. Αυτό το πράγμα… κιλοτί χρώμα».

Η έκφραση του δημοσιογράφου, με τον ειρωνικό της χαρακτήρα, φαίνεται ότι δημιούργησε μια αίσθηση ενόχλησης, όχι μόνο στους συνεργάτες του αλλά και στο ευρύ κοινό. Οι επικριτές θεωρούν ότι τα σχόλια του Πρετεντέρη ενδέχεται να υπερβαίνουν τα όρια του χιούμορ, αγγίζοντας ευαίσθητα θέματα και προκαλώντας δυσφορία στους ακροατές. Η συζήτηση γύρω από το θέμα συνεχίζεται, αναδεικνύοντας την ανάγκη για προσεκτική διαχείριση της δημόσιας επικοινωνίας και των αστείων που γίνονται σε ζωντανές εκπομπές.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο με την απίστευτη ατάκα του Πρετεντέρη


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button