ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Απίστευτο: Μαύρος βρίζει αισχρά τον Κασσελάκη (βίντεο)

Οι εικόνες και τα μπινελίκια που έγιναν αμέσως viarl στο διαδίκτυο

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Μαύρος βρίζει αισχρά τον Κασσελάκη και γίνεται viral! Οι εικόνες και τα μπινελίκια που έγιναν αμέσως viarl στο διαδίκτυο…

Απίστευτο: Μαύρος βρίζει αισχρά τον Κασσελάκη… Πριν από κάποιο καιρό, ένα βίντεο με έναν μαύρο άνδρα που έβριζε στα ελληνικά είχε προκαλέσει εντύπωση στο διαδίκτυο, με την χαρακτηριστική φράση «μουν@σκυλο» να προκαλεί αίσθηση. Αυτός ο άνδρας, ο οποίος είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία του, επανέρχεται τώρα με ένα νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο νέο βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να τα βάζει με τον Στέφανο Κασσελάκη, αν και, όπως είναι προφανές, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Κασσελάκης. Η όλη κατάσταση είναι καθαρά χιουμοριστική, καθώς ο άνδρας αυτός είχε μάθει ελληνικές βρισιές από έναν πρώην συνάδελφο Έλληνα, ο οποίος τον «στόλιζε» συχνά με απαξιωτικές εκφράσεις.

Χορηγούμενο

Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο που έχει γίνει viral

@argykrav

#Elvin

♬ original sound – Apollo

Χορηγούμενο

Το νέο αυτό βίντεό του σαρώνει στο διαδίκτυο, καθώς ο συνδυασμός της γλώσσας και του χιούμορ έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Ο άνδρας χρησιμοποιεί το ίδιο στυλ και την ίδια έφεση στη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας που τον έκανε διάσημο στο παρελθόν.

Μανώλης Κονταρός: Viral η μαντινάδα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! (Βίντεο)

Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς οι διαρκείς αλλαγές και τα ανατροπές στη διαδικτυακή κουλτούρα μπορούν να δημιουργήσουν νέα φαινόμενα, που συχνά έχουν θετική ή διασκεδαστική επίδραση στους χρήστες του διαδικτύου. Ενώ το βίντεο μπορεί να προκαλέσει γέλιο, υπενθυμίζει επίσης τις διαφορετικές επιρροές και αλληλεπιδράσεις που συμβαίνουν στη σύγχρονη κοινωνία.

Για να απολαύσετε το νέο βίντεο που προκαλεί αίσθηση, μπορείτε να το βρείτε παρακάτω. Η δημιουργική ερμηνεία και η γλωσσική αίσθηση του άνδρα συνεχίζουν να είναι ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο στο διαδίκτυο, προσφέροντας γέλιο και διασκέδαση σε πολλούς θεατές.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button