EΛΛΑΔΑ

Θλίψη: Πέθανε στα 36 του γνωστός make up artist

Το τελευταίο «αντίο» και η ανακοίνωση της οικογένειας

Χορηγούμενο

Θλίψη: Πέθανε στα 36 του γνωστός make up artist… Το τελευταίο «αντίο» και η ανακοίνωση της οικογένειας

Θλίψη: Πέθανε στα 36 του γνωστός make up artist… Με μεγάλη θλίψη έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του Στέλιου Μιχαήλ, ενός από τους πιο καταξιωμένους και αγαπητούς επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς. Ο Στέλιος, γνωστός για το ταλέντο και την αγάπη του προς την τέχνη του μακιγιάζ, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του τον αποχαιρετούν με συγκίνηση, εκφράζοντας τη θλίψη τους μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Michael (@stelios_michael)

Χορηγούμενο

Ο Στέλιος Μιχαήλ είχε χτίσει μια αξιόλογη καριέρα ως make-up artist, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο από τους πελάτες του όσο και από τους συναδέλφους του. Η αφοσίωσή του στην τέχνη του μακιγιάζ και η θετική του ενέργεια τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στον χώρο. Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα αποτυπώνουν την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που άφησε το στίγμα του σε όσους τον γνώρισαν.

Μερικά από τα «αντίο» των φίλων του

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, ο Στέλιος παρέμεινε αισιόδοξος και θετικός, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η μάχη του με την ασθένεια ήταν γνωστή σε πολλούς από τους κοντινούς του ανθρώπους, ωστόσο δεν άφησε αυτή τη δυσκολία να επηρεάσει την ενέργεια και το πάθος του για τη δουλειά του και τη ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορηγούμενο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Michael (@stelios_michael)

Σοκ: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς

Η οικογένειά του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζήτησε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα κατά την τελετή, ανακοινώνοντας ότι δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Αντί για στεφάνια, προέτρεψε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την οικογένεια μέσω εισφορών. Οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να αφήνουν συγκινητικά σχόλια και μηνύματα αποχαιρετισμού κάτω από τις τελευταίες του αναρτήσεις, αποδεικνύοντας το μέγεθος της αγάπης και του σεβασμού που είχε κερδίσει.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button