ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Ο Τζιμπρίλ Σισέ αντιμέτωπος με τη φυλακή

Ο Γάλλος πρώην σταρ του Παναθηναϊκού κατηγορείται για ξέπλυμα και απάτες

Χορηγούμενο

Σάλος: Ο Τζιμπρίλ Σισέ αντιμέτωπος με τη φυλακή! Ο Γάλλος πρώην σταρ του Παναθηναϊκού κατηγορείται για ξέπλυμα και απάτες…

Σάλος: Ο Τζιμπρίλ Σισέ αντιμέτωπος με τη φυλακή… Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πασίγνωστος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά νομικά προβλήματα στη Γαλλία, καθώς δικαστήριο της Μπαστιά τον καταδίκασε ερήμην για φορολογικές απάτες. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, εάν κριθεί οριστικά ένοχος. Η τελική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο 43χρονος βετεράνος επιθετικός αφορούν την οικονομική διαχείριση μίας ανώνυμης εταιρίας, την οποία χρησιμοποιούσε για να διαχειρίζεται τα έσοδά του από τις δραστηριότητές του ως DJ και τηλεοπτικός σχολιαστής. Μεταξύ των κατηγοριών περιλαμβάνονται ξέπλυμα χρήματος, φορολογικές απάτες, κατάχρηση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων και παράλειψη λογιστικών εγγράφων.

Χορηγούμενο

Σάλος: Στη φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Ο Εισαγγελέας της υπόθεσης τόνισε ότι υπάρχουν φορολογικές οφειλές ύψους 230.000 ευρώ, που προέρχονται από τη μη δήλωση ΦΠΑ και εταιρικών φόρων. Επιπλέον, ο Σισέ κατηγορείται ότι καταχράστηκε περιουσιακά στοιχεία αξίας 550.000 ευρώ από την ίδια εταιρία, η οποία τέθηκε σε εκκαθάριση το 2020. Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν από τον Σισέ σε προσωπικούς του λογαριασμούς πριν η εταιρία καταρρεύσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση αυτή προέκυψε μόλις λίγες μέρες αφότου ο… Σισέ είχε δηλώσει ότι σχεδιάζει να επισκεφτεί την… Αθήνα για να παρακολουθήσει έναν αγώνα του Παναθηναϊκού, της ομάδας με την οποία έχει έντονη συναισθηματική σύνδεση… Καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ελλάδα.

Χορηγούμενο

Σάλος: Συνελήφθη πασίγνωστος ποδοσφαιριστής για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς ο… Σισέ παραμένει δημοφιλής όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του πορεία, αλλά και για τις δραστηριότητές του ως… DJ και τηλεοπτική προσωπικότητα. Παρά τα νομικά προβλήματα, ο ίδιος συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button