ΔΗΜΟΦΙΛΗΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις στα όνειρά μας;

Τα μηνύματα που κρύβουν και οι ανάγκες που φανερώνουν

Χορηγούμενο

Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις στα όνειρά μας; Τα μηνύματα που κρύβουν και οι ανάγκες που φανερώνουν

Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις στα όνειρά μας; Τι ακριβώς υποδηλώνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που εισβάλλουν στα όνειρά μας, αφήνοντάς μας συχνά με έντονα συναισθήματα σωματικής ικανοποίησης, αλλά και ενίοτε με αίσθηση ντροπής ή αμηχανίας; Μήπως τρέφουμε συναισθήματα για τον καλύτερό μας φίλο; Θέλουμε πράγματι να κάνουμε σεξ με άγνωστους ή πρώην συντρόφους;

Σύμφωνα με τον Φρόιντ, τα όνειρα είναι παράθυρο στο ασυνείδητο, αποκαλύπτοντας συχνά τους βαθύτερους φόβους και εμπόδια που έχουμε απορρίψει συνειδητά, αλλά εμφανίζονται από την «πίσω πόρτα» του νου. Τα ερωτικά όνειρα δεν μπορούν να αποκωδικοποιηθούν με μια ενιαία ερμηνεία που ταιριάζει σε όλους. Αντιθέτως, η ερμηνεία τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπική μας ιστορία.

Χορηγούμενο

Τα μηνύματα που κρύβουν και οι ανάγκες που φανερώνουν

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και τη βιολογία. Έρευνα δημοσιευμένη στην… Journal of Sex Research διαπίστωσε ότι οι γυναίκες βιώνουν περισσότερα σεξουαλικά όνειρα κατά την ωορρηξία, ενώ περίπου το… 4% αυτών των ονείρων οδηγούν σε οργασμό.

Ο φυσικός τρόπος για να εκτοξεύσεις τις σεξουαλικές σου επιδόσεις

Παρόλο που η ανάλυση των σεξουαλικών ονείρων είναι μια προσωπική υπόθεση, υπάρχουν γενικές ενδείξεις για το τι μπορεί να σημαίνουν. Για παράδειγμα, το σεξ με αγνώστους μπορεί να υποδεικνύει ότι οι σωματικές σας ανάγκες δεν ικανοποιούνται και ότι το υποσυνείδητό σας σας στέλνει μήνυμα για να δράσετε. Επίσης, τα όνειρα με πρώην συντρόφους δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι θέλετε να επιστρέψετε στη σχέση. Μπορεί απλώς ο εγκέφαλός σας να χρειάζεται χρόνο για να «επαναρρυθμιστεί» από το παρελθόν.

Χορηγούμενο

Αν ωστόσο τα όνειρα με τον πρώην σας επαναλαμβάνονται και περιλαμβάνουν συγκρούσεις ή συναισθηματικές καταστάσεις, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχετε επεξεργαστεί πλήρως την απώλεια της σχέσης. Τα ερωτικά όνειρα, επομένως, ενδέχεται να κρύβουν μηνύματα για ανεπίλυτα ζητήματα που απαιτούν προσοχή.

Προσοχή: Τι συμβαίνει στις γυναίκες που δεν κάνουν συχνά σεξ;

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και, αν μπορείτε, λάβετε δράση. Τα όνειρα της επόμενης νύχτας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν είστε στο σωστό δρόμο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button