ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός που είχε εξαφανιστεί πριν λίγες μέρες

Βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στην Πόλη του Μεξικού

Χορηγούμενο

Σε τραγική εξέλιξη, ο ηθοποιός James Hollcroft, γνωστός από την εκπομπή «Como dice el dicho», βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στην Πόλη του Μεξικού. Μετά την εξαφάνισή του στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο Hollcroft, μόλις 26 ετών, είχε εξαφανιστεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι λεπτομέρειες της τραγωδίας παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ακόμη η αδελφή του, Jane Hollcroft, επιβεβαίωσε τον θάνατό του μέσω των κοινωνικών δικτύων, εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη. Στην ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε: «Θα σε αγαπώ για πάντα. Ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, μικρέ αδελφέ».

Χορηγούμενο

Ο James Hollcroft ήταν σπουδαστής στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της Televisa. Και είχε κερδίσει την αναγνώριση μέσω του ρόλου του στην τηλεοπτική σειρά. Η σχολή του εξέφρασε τη θλίψη της με ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας: «Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Ήσουν ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του CEA».

Επίσης σε τραγική εξέλιξη, ο ηθοποιός James Hollcroft, γνωστός από την εκπομπή «Como dice el dicho», βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στην Πόλη του Μεξικού, μετά την εξαφάνισή του στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο Hollcroft, μόλις 26 ετών, είχε εξαφανιστεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι λεπτομέρειες της τραγωδίας παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ωστόσο η απώλεια του James έχει συγκλονίσει και τους θαυμαστές του, που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, ευχόμενοι ειρήνη και δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Χορηγούμενο

Επιπλέον φίλοι και συγγενείς εξέφρασαν επίσης τη λύπη τους. Με τον φίλο του Luis Duval να γράφει: «Σε αγαπώ και θα μου λείψεις. Πέτα ψηλά, αγόρι μου». Ο γαμπρός του, Aruto Avila, πρόσθεσε: «Θα μας λείψεις πολύ. Σήμερα κλείνουμε το κεφάλαιο εδώ. Αλλά ξέρουμε ότι είσαι στον ουρανό, δημιουργώντας τη μεγάλη σκηνοθεσία που ονειρευόσουν».

 


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button