ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Απίστευτες εξελίξεις: Και ο Δημοσθένης Βεργής παρών

Στο «στρατόπεδο» Κασσελάκη ο εμβληματικός ηγέτη του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι

Χορηγούμενο

ΣΥΡΙΖΑ – Απίστευτες εξελίξεις: Και ο Δημοσθένης Βεργής παρών! Στο «στρατόπεδο» Κασσελάκη ο εμβληματικός ηγέτη του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι

ΣΥΡΙΖΑ – Απίστευτες εξελίξεις: Και ο Δημοσθένης Βεργής παρών… Απρόσμενος σύμμαχος φάνηκε να προκύπτει για τον απομακρυνθέντα Κασσελάκη, αυτή τη φορά από τον Δημοσθένη Βεργή, γνωστό ηγέτη του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι, ο οποίος στα 84 του χρόνια παραμένει ενεργός στην πολιτική σκηνή με τον χαρακτηριστικό δυναμισμό του.

Ο Βεργής, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δεν ψήφισε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό (στις προηγούμενες εθνικές εκλογές το κόμμα του έλαβε μόλις μία ψήφο, και ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν αυτοψήφισε), κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα πολιτική αφίσα. Στην αφίσα αυτή, απεικονίζεται γυμνός μπροστά από μια παραλία, με ένα λουλούδι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία, συνοδευόμενος από πέντε γυναίκες. Ο Βεργής δήλωσε πως αυτή η αφίσα είναι η δική του απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Μύκονο, που την χαρακτήρισε ως «νησί της ανομίας».

Χορηγούμενο

Παράλληλα, ο Δημοσθένης Βεργής εκφράζει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στο εσωτερικό δράμα που ακολούθησε την αποπομπή του Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Espresso»… «Εάν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξανά υποψήφιος και εκλεγεί αρχηγός, θέλω να είμαι μαζί του υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές»! Αυτά θα ακούει ο Τάιλερ και θα κάνει… ζήλιες! Ετσι, μέσα από την ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία που απευθύνει μέσω της «Espresso», ο Δημοσθένης Βεργής πλέκει το εγκώμιο του έκπτωτου Κασσελάκη… «Θεωρώ ότι είναι ένα μορφωμένο παιδί που προχωράει και βλέπει μπροστά, και έχει μιλήσει για εμένα με πολύ θετικά λόγια. Περιμένω την αντίδρασή του όταν δει την αφίσα, που πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης είναι ο ικανότερος για αντιπολίτευση, και στις επόμενες εθνικές εκλογές, εάν και εφόσον είναι υποψήφιος, θα ήθελα να είμαι μαζί στο ψηφοδέλτιό του».

Κυρίαρχος ο Μητσοτάκης: Διαλύονται ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ;

Η αφίσα που προκάλεσε σάλο

Μιλώντας επίσης για τη νέα επίμαχη αφίσα, αναφέρει: «Πάω πολλά χρόνια στη Μύκονο και είμαι ο παλαιότερος ενεργός πολιτικός. Οι Μυκονιάτες μού παραπονέθηκαν για τον Μητσοτάκη που είπε ότι η Μύκονος είναι το νησί της ανομίας και προέτρεψε τον κόσμο να μην πηγαίνει. Δεν γίνεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός να κατηγορεί ένα νησί που είναι παγκοσμίως γνωστό τόσα χρόνια και αποτελεί το πιο τουριστικό νησί της χώρας μας.

Χορηγούμενο
Η νέα αφίσα που προκάλεσε σάλο

Στις εθνικές εκλογές τον βοήθησα και τον στήριξα, αλλά πλέον και μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων της… Μυκόνου τάσσομαι υπέρ του Κασσελάκη. Το μήνυμα της αφίσας έχει δύο όψεις, από τη μία οι ομορφιές του νησιού με τις παραλίες και τις όμορφες γυναίκες, και από την άλλη το μήνυμα της Γαλλικής Επανάστασης του 1968. Τα λουλούδια που υπάρχουν στην αφίσα συμβολίζουν τον Γαλλικό Μάη του ’68 και χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button