EΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κω: Νεκρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο της ΔΕΗ

Πέθανε ξαφνικά λίγο μετά την έναρξη της βάρδιάς του

Χορηγούμενο

Τραγωδία στην Κω: Νεκρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο της ΔΕΗ! Πέθανε ξαφνικά λίγο μετά την έναρξη της βάρδιάς του…

Τραγωδία στην Κω: Νεκρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο της ΔΕΗ… Τραγικό τέλος βρήκε ένας 63χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κω, όπου χειριζόταν στροβίλους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν προσωρινά στο νησί και εμφανίστηκε κανονικά στη δουλειά του το πρωί της Παρασκευής, στις 7:00, όταν ξεκινούσε η βάρδιά του. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Οι συνάδελφοί του αντέδρασαν άμεσα, παρέχοντάς του πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο 63χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία.

Χορηγούμενο

Ο εκλιπών καταγόταν από τη Βόρεια Ελλάδα και βρισκόταν στην Κω τα τελευταία χρόνια λόγω της εργασίας του, συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Ο ρόλος του στη ΔΕΗ αφορούσε τη διαχείριση συγκεκριμένων μηχανημάτων παραγωγής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, ο επόμενος προορισμός του θα ήταν η Κρήτη, όπου επρόκειτο να παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τραγωδία στην Κω: Νεκρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο της ΔΕΗ

Το δυστύχημα εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες εργασίας και την κατάσταση της υγείας των εργαζομένων, ιδιαίτερα σε απαιτητικές εργασίες όπως αυτές που σχετίζονται με την παραγωγή ενέργειας. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η ΔΕΗ και οι υπεύθυνοι της επιχείρησης βρίσκονται σε διαδικασία συλλογής πληροφοριών για το τραγικό συμβάν.

Σοκ στο Ηράκλειο: 53χρονος πέθανε ξαφνικά ενώ δούλευε

Χορηγούμενο

Η απώλεια του 63χρονου αφήνει πίσω του την οικογένειά του, που τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους προσώπου, καθώς και τους συναδέλφους του που εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους και τη θλίψη τους για τον άδικο θάνατό του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button