ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε «καυτή» καλόγρια και κολάζει

Οι εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν «εμφράγματα»

Χορηγούμενο

Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε «καυτή» καλόγρια και κολάζει! Οι εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν «εμφράγματα»

Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε «καυτή» καλόγρια και κολάζει… Η Αθηνά Πολίτη, γνωστή τραγουδίστρια που έχει τραβήξει τα βλέμματα φέτος, που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Eliot στο Κολωνάκι, σε συνεργασία με τον Άγγελο Διονυσίου. Η ίδια έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής το καλοκαίρι του 2023, χάρη στη μεταμόρφωσή της σε μια «καυτή» καλόγρια για τη φωτογράφηση του νέου της single, «Σε ό,τι έχω ιερό», που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Οι στίχοι και η σύνθεση του τραγουδιού είναι του Χρήστου Αναστασίου, με την ενορχήστρωση να αναλαμβάνει ο Γιάννης Λιονάκης.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina politi👸🏼 (@politi_athina)

Χορηγούμενο

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Πολίτη με ζαρτιέρες και προκλητικό ντύσιμο προκάλεσαν αίσθηση στα social media, με το TiTok να γεμίζει από χιούμοριστικά βίντεο που μιμούνται τους στίχους του τραγουδιού. Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση αυτή φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προώθηση του νέου της κομματιού, καθώς έγινε viral και πυροδότησε πολλές συζητήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Records (@panik_entertainment_group)

Χορηγούμενο

«Για σένανε θα άλλαζα θρησκεία, απάνω μου έχεις κάθε εξουσία, μαζί σου όλα έχουν σημασία, μακριά σου τίποτα… τίποτα… τίποτα δεν έχει ουσία» λέει το πρώτο κουπλέ του single, με την Αθηνά Πολίτη να μπαίνει μετά δυναμικά και στο ρεφρέν: «Σε ό,τι έχω ιερό, μόνο σένα αγαπάω, δηλητήριο θα πιω, αν σε χάσω θα χαθώ. Σε ό,τι έχω ιερό, καταστρέφομαι, δεν ζω, γύρνα, σε παρακαλώ, αναγκαίο μου κακό». Ποια θα μπορούσε να τα τραγουδάει όλα αυτά, αν όχι μια «hot» καλόγρια, ταγμένη σε έναν και μοναδικό θεό, τον Ερωτα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορηγούμενο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina politi👸🏼 (@politi_athina)

Πως από καλόγρια κατέληξε τραγουδίστρια;

Σε συνέντευξή της στην «Espresso», η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε μοιραστεί ότι όταν ήταν παιδί, είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα να ακολουθήσει το μοναστικό δρόμο και να γίνει καλόγρια… «Οταν ήμουν μικρή, είχα περάσει μια φάση που ήθελα να γίνω καλόγρια. Οχι, φυσικά, sexy καλόγρια, με μπούστο και ζαρτιέρες. (γέλια) Κανονική καλόγρια, με ράσο. Πολύ γρήγορα, βέβαια, άλλαξα γνώμη. Οταν είσαι παιδί, φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε διάφορους ρόλους συνέχεια. Για μένα ένας από αυτούς ήταν και της καλόγριας» είχε εξομολογηθεί τότε η Αθηνά Πολίτη…

Μετά από τέσσερις μήνες ζωντανών εμφανίσεων σε ένα μεγάλο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, τώρα η τραγουδίστρια έρχεται στην Αθήνα και στο Eliot, με σκοπό να ψυχαγωγήσει αλλά και να προκαλέσει εντυπώσεις στο κοινό.

Απίστευτο: Ποιές πασίγνωστες Ελληνίδες έγιναν μοναχές; (Φωτο)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο τραγούδι της εντυπωσιακής τραγουδίστριας


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button