ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» από την Κατερίνα Καινούργιου: Τι έρχεται;

Η ανάρτηση όλο νόημα και το υπονοούμενο

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από την Κατερίνα Καινούργιου: Τι έρχεται; Η ανάρτηση όλο νόημα και τα υπονοούμενα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει

«Βόμβα» από την Κατερίνα Καινούργιου: Τι έρχεται; Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της. Ο έρωτάς της με τον Πάνο Κουτσουμπή τη γεμίζει χαρά, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με την εκπομπή Super Κατερίνα, έπειτα από ένα υπέροχο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια φαίνεται γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, ενώ ανυπομονεί να ξαναβρεθεί σε καθημερινή βάση με το τηλεοπτικό της κοινό.

Πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες με την ανανεωμένη ομάδα της. Με ένα μήνυμα γεμάτο χαρά και προσμονή, έδωσε μια γεύση από το κλίμα της νέας εκπομπής που έρχεται να φέρει μια φρέσκια διάθεση στις οθόνες μας.

Χορηγούμενο

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου και το υπονοούμενο

«Μετά από ένα υπεροχο καλοκαίρι ♥️νιώθω πως έρχεται ο πιο όμορφος χειμώνας …. Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα!
Μας λείψατε τόσο πολύ… η καλημέρα μας, η συντροφιά μας, να ξεκινάμε παρεούλα τη μέρα μας και να τα μοιραζόμαστε όλα! Ερχόμαστε σούπερ ανανεωμένοι, με σούπερ διάθεση. p.s έρχεται το πιο όμορφο ταξίδι …κάτι ξέρω», έγραψε η παρουσιάστρια, εκφράζοντας τη χαρά της για τη δυναμική επιστροφή της εκπομπής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορηγούμενο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η Super Κατερίνα είναι μία από τις πιο αγαπημένες πρωινές εκπομπές του ελληνικού κοινού, και η φετινή σεζόν υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και ενδιαφέροντα θέματα. Η ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό και να συνεχίσει να προσφέρει ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη της φορά και οι ενοχές

Χορηγούμενο

Με τον ενθουσιασμό της να είναι εμφανής, η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει ότι είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει μια ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά, γεμάτη από όμορφες στιγμές και θετική ενέργεια.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button