EΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Πέθανε ο Ντίνος Καρύδης

Η θλιβερή ανακοίνωση, η σπουδαία πορεία και το τέλος

Χορηγούμενο

Θρήνος: Πέθανε ο Ντίνος Καρύδης σε ηλικία 85 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της επίσης ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη. Η είδηση του θανάτου του γνωστού καλλιτέχνη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και το κοινό, που είχε αγαπήσει την πολύχρονη πορεία του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η θλιβερή ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης του Σπύρου Μπιμπίλα, φίλου και συναδέλφου του Ντίνου Καρύδη. Ο Μπιμπίλας εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό πολιτισμό με τις εξαιρετικές του ερμηνείες και την αφοσίωση του στην τέχνη.

Χορηγούμενο

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ντίνος Καρύδης, με καριέρα που διήρκεσε δεκαετίες, ξεχώρισε για τις ερμηνείες του σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων, αλλά και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Ήταν αγαπητός για τη ζεστή του παρουσία, το ταλέντο του και την επαγγελματική του συνέπεια. Κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού με την ειλικρίνειά του και την αμεσότητά του στη σκηνή, αλλά και πίσω από αυτήν.

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς

Η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, ακολούθησε τα χνάρια του και έγινε και η ίδια επιτυχημένη ηθοποιός, συνεχίζοντας την καλλιτεχνική παράδοση της οικογένειας. Ο θάνατος του Ντίνου Καρύδη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του θεάματος, ενώ η παρακαταθήκη του παραμένει ζωντανή μέσα από το έργο και την προσφορά του.

Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με πολλούς συναδέλφους και φίλους να ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button