ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τους πυροβολισμούς

«Δεν θα παραδοθώ ποτέ», λέει ο πρώην και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Χορηγούμενο

Ντόναλντ Τραμπ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τους πυροβολισμούς… «Δεν θα παραδοθώ ποτέ», λέει ο πρώην και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ντόναλντ Τραμπ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τους πυροβολισμούς… Ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο γκολφ όπου βρισκόταν στη Φλόριντα. Σε ανάρτησή του, ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι παραμένει ασφαλής και αποφασισμένος, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ, παρά τις όποιες απειλές.

Οι πρώτες δηλώσεις Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς

«Υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή μου, αλλά πριν οι φήμες αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος, καθησυχάζοντας τους υποστηρικτές του. «Τίποτα δεν θα με σταματήσει. Δεν ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΠΟΤΕ!», έγραψε, προσθέτοντας πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που λαμβάνει.

Χορηγούμενο

Την ώρα του περιστατικού, ο Τραμπ βρισκόταν στο Trump International Golf Course στη Φλόριντα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του άθλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στο χώρο, αλλά η ζωή του πρώην προέδρου δεν διέτρεξε άμεσο κίνδυνο. Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι οποίες επιβλέπουν την ασφάλειά του, φρόντισαν να απομακρύνουν τον κίνδυνο άμεσα, ενώ ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία.

Τζέι Ντι Βανς: Το «φτωχόπαιδο» που διάλεξε ο Τραμπ για αντιπρόεδρό του

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, επιβεβαίωσε επίσης την ασφάλεια του πρώην προέδρου… Αναφέροντας πως δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες προς το παρόν.

Χορηγούμενο

Ο Τραμπ «βλέπει» Παγκόσμιο Πόλεμο εάν δεν εκλεγεί ξανά Πρόεδρος

Η δημόσια τοποθέτηση του Τραμπ είχε έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα… Τόνισε μάλιστα την αφοσίωσή του στην ενότητα και την ειρήνη, υποσχόμενος να συνεχίσει τον αγώνα του για την προεδρία. Με το σύνθημα… «Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά», ο Τραμπ επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να μην πτοηθεί από καμία απειλή, όσο συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button