EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πετρούπολη: Μαχαίρωσαν 13χρονο

Η παρέα των παιδιών ήταν ηλικίας 12-13 ετών, και η αστυνομία έφτασε στο σημείο και τους συνέλαβε

Χορηγούμενο

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα επίθεση με μαχαίρι σε έναν 13χρονο στην Πετρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, αυτό είναι το πρώτο περιστατικό τέτοιας φύσης στην περιοχή. Όπου γίνεται επίθεση με μαχαίρι σε ανήλικο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Στην περιοχή δεν είχαμε τέτοια περιστατικά με μαχαίρια», προσθέτοντας: «Είχαν σημειωθεί επιθέσεις για κλοπές κινητών. Αλλά τέτοιες ενέργειες είναι πολύ ανησυχητικές και θλιβερές».

Χορηγούμενο

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:00. Στην Αγία Τριάδα, κοντά σε σχολείο. Η επίθεση συνέβη ενώ ήδη έχει ξεσηκωθεί αντιδράσεις λόγω πρόσφατου περιστατικού άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκων στην Πάτρα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στον ΑΝΤ1: «Μετά το περιστατικό, οι νεαροί ήρθαν να ζητήσουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους ρώτησα τι συνέβη και αρχικά δεν μου είπαν ξεκάθαρα, λέγοντας πως ένας φίλος τους χτύπησε σε κάγκελο. Αλλά τελικά αποκαλύφθηκε τι είχε γίνει και κάλεσα την αστυνομία».

Η παρέα των παιδιών ήταν ηλικίας 12-13 ετών, και η αστυνομία έφτασε στο σημείο και τους συνέλαβε. Επίσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button