ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύεται ο Γιώργος Πατούλης: Ο θρησκευτικός γάμος και τα νεύρα της Μαρίνας

Η απόφαση του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και η αντίδραση της πρώην συζύγου του

Χορηγούμενο

Παντρεύεται ο Γιώργος Πατούλης: Ο θρησκευτικός γάμος και τα νεύρα της Μαρίνας! Η απόφαση του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και η αντίδραση της πρώην συζύγου του

Παντρεύεται ο Πατούλης: Ο γάμος και τα νεύρα της Μαρίνας… Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς έγινε γνωστό ότι η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι το ζευγάρι περιμένει ένα μωρό, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν για δίδυμα.

Νάνσυ Κοίλου: Η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη στην πασαρέλα (βίντεο)

Χορηγούμενο

Τα σχέδια για θρησκευτικό γάμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος Πατούλης σχεδιάζει να παντρευτεί τη Νάνσυ Κοίλου, η οποία είναι 33 χρόνια νεότερή του, με θρησκευτικό γάμο. Ο πρώην περιφερειάρχης, ως άνθρωπος που ακολουθεί παραδοσιακές αξίες, φαίνεται να αποφεύγει τον πολιτικό γάμο, δείχνοντας την επιθυμία του για μια θρησκευτική τελετή στην εκκλησία. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν ο γάμος θα γίνει πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της εγκυμοσύνης και τις δικές τους προτεραιότητες.

Τα νεύρα και η πρώτη αντίδραση της πρώην συζύγου του Μαρίνας

Η πρώην σύζυγος του Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της με τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Σταυράκη εκφράζει διαφωνίες που σχετίζονται με το παιδί τους και τον τρόπο που η νέα αυτή οικογενειακή κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τη σχέση του Πατούλη με τον γιο τους. Παράλληλα, φαίνεται να αμφισβητεί το χρονικό σημείο που επέλεξε ο Πατούλης να παντρευτεί ξανά, επισημαίνοντας την ηλικιακή διαφορά του με τη νέα του σύντροφο ως ένα από τα αίτια της αντίδρασής της.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stavraki (@marina_patoulis)

«Χείμαρρος» η Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη και της συντρόφου του: Όλα στη φόρα

Χορηγούμενο

Η απορία της Σταυράκη, «Θα είναι εντάξει με τον γιο του;», υπογραμμίζει την ανησυχία της για το πώς η νέα αυτή κατάσταση θα επηρεάσει την οικογένειά τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button