EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: Καθηγητής φωτογράφιζε κρυφά 15χρονη σε καφέ

Τον έκαναν τσακωτό επ' αυτοφώρω τρεις νεαροί

Χορηγούμενο

Σοκ στην Πάτρα: Καθηγητής φωτογράφιζε κρυφά 15χρονη σε καφετέρια όπου καθόταν με τον πατέρα της! Τον έκαναν τσακωτό επ’ αυτοφώρω τρεις νεαροί…

Σοκ στην Πάτρα: Καθηγητής φωτογράφιζε κρυφά 15χρονη σε καφέ… Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας μιας… 15χρονης, κατηγορώντας τον ότι φωτογράφιζε την κόρη του χωρίς τη συναίνεσή της. Το περιστατικό, σύμφωνα με το pelop.gr, φέρεται να συνέβη το βράδυ της Παρασκευής σε αναψυκτήριο της περιοχής Μαρκάτου.

Ο πατέρας της ανήλικης βρισκόταν στο καφέ μαζί με έναν φίλο του και δεν είχε αντιληφθεί ότι ο καθηγητής, ο οποίος καθόταν σε κοντινό τραπέζι, τραβούσε φωτογραφίες την κόρη του. Ωστόσο, τρεις νεαροί που βρίσκονταν σε άλλο τραπέζι παρατήρησαν τη συμπεριφορά του καθηγητή και του ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό προκάλεσε φασαρία, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Χορηγούμενο

Ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ οι αστυνομικές αρχές κατέληξαν στο κινητό τηλέφωνο του καθηγητή. Το κινητό θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην… Αθήνα για περαιτέρω έρευνα σχετικά με το περιεχόμενό του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αποθηκευτεί φωτογραφίες της ανήλικης.

Από το περιβάλλον του πατέρα υποστηρίζεται ότι υπήρξε προσπάθεια τόσο από τον καταγγελλόμενο καθηγητή όσο και από τον αρμόδιο αξιωματικό της αστυνομίας να θεωρηθεί το περιστατικό λήξαν και να μην ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Ωστόσο, ο πατέρας της 15χρονης ήταν ανένδοτος και έμεινε να προχωρήσει η μήνυση.

Ο καθηγητής κρατήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ασφάλεια και οδηγήθηκε το Σάββατο στην εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας, αφού εξέτασε τη δικογραφία, έκρινε ότι αυτή ήταν ελλιπής και ανέλαβε την υπόθεση στην… Ασφάλεια, αφήνοντας τον καθηγητή ελεύθερο μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Χορηγούμενο

Σοκ στην Αττική: Φωτογράφιζε οπίσθια παιδιών σε νεροτσουλήθρες

Σοκ στην Πάτρα: Καθηγητής φωτογράφιζε κρυφά 15χρονη – Τι υποστηρίζει η οικογένεια της ανήλικης κοπέλας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πατέρα, υπήρξε προσπάθεια από τον καταγγελλόμενο καθηγητή αλλά και τον αρμόδιο αξιωματικό να κλείσει η υπόθεση χωρίς να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Παρόλα αυτά, ο πατέρας ήταν αμετακίνητος στην απόφασή του, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να παραμείνει υπό κράτηση στην Ασφάλεια τη νύχτα και να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα το Σάββατο. Ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον καθηγητή, καθώς έκρινε πως η δικογραφία δεν ήταν πλήρης και την επέστρεψε στην Ασφάλεια για περαιτέρω έρευνα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας των κινητών τηλεφώνων


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button