ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος: Καλλονές Ουκρανές αιχμάλωτοι με «ροζ» βίντεο στα κινητά

Τις συνέλαβαν Ρώσοι στρατιώτες στο Κουρσκ και βρήκαν «καυτό» υλικό

Χορηγούμενο

Σάλος: Καλλονές Ουκρανές αιχμάλωτοι με «ροζ» βίντεο στα κινητά! Τις συνέλαβαν Ρώσοι στρατιώτες στο Κουρσκ και βρήκαν «καυτό» υλικό

Σάλος: Καλλονές Ουκρανές αιχμάλωτοι με «ροζ» βίντεο στα κινητά… Σε μια νέα και αμφιλεγόμενη εξέλιξη στην ουκρανική κρίση, δύο Ουκρανές γυναίκες αιχμαλωτίστηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια επιθέσεων στο Κουρσκ. Οι Ρώσοι στρατιώτες, αφού κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των αιχμαλώτων, κατάφεραν να τα «ξεκλειδώσουν» και βρήκαν πολλά «τολμηρά» βίντεο με προσωπικές και ερωτικές στιγμές των γυναικών.

Η ανακάλυψη αυτών των βίντεο προκάλεσε απορίες και αντιδράσεις στους Ρώσους στρατιώτες, οι οποίοι εξέφρασαν έκπληξη για το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Η αντίφαση ανάμεσα στην προσωπική τους ζωή, όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο, και το γεγονός ότι πολεμούν για την πατρίδα τους, ενίσχυσε την απορία τους για το πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο στοιχεία.

Χορηγούμενο

Ενώ οι γυναίκες αιχμάλωτοι φαίνεται να ήταν υπό την ομηρία των… Ρώσων στρατιωτών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κακομεταχείριση από την πλευρά των αιχμαλώτων. Η συμπεριφορά των Ρώσων απέναντί τους φέρεται να ήταν κόσμια και σεβαστή, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αναφορές των αρχών.

Φρίκη: Τούρκοι «πωλούν» νεαρές Ουκρανίδες για σκλάβες του σεξ σε πλούσιους ισλαμιστές!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις Ουκρανές αιχμαλώτους

 

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Σάλος: Ουκρανές καλλονές χορεύουν προκλητικά πάνω σε τάφους νεκρών στρατιωτών! (Βίντεο)

Αυτό το περιστατικό αναδεικνύει όχι μόνο την ένταση και τις αντιφάσεις της σύγκρουσης… Αλλά και τον αντίκτυπο της προσωπικής ζωής των ανθρώπων σε καταστάσεις πολέμου. Οι εικόνες και τα βίντεο που βρέθηκαν αποκαλύπτουν μια πιο προσωπική διάσταση της κρίσης… Ενώ ταυτόχρονα θέτουν ερωτήματα σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σε περιόδους συγκρούσεων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button