EΛΛΑΔΑ

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Λύτρας

Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Χορηγούμενο

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Λύτρας… Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Λύτρας… Ο Νίκος Λύτρας, δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών, αφήνοντας πίσω του θλίψη και συγκίνηση στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε ένα κύμα στεναχώριας και αποδοκιμασίας στην πολιτική σκηνή και την τοπική κοινωνία.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Λύτρα

Ο Νίκος Λύτρας, γεννημένος στον Άγιο Δημήτριο το 1977, υπηρέτησε με αφοσίωση σε διάφορους ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός γιου. Η προσφορά του στη δημόσια ζωή και την τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξε αξιοσημείωτη. Διετέλεσε αντιπρόεδρος και στη συνέχεια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από το 2017 έως το 2019. Στη διάρκεια της θητείας του, ο Λύτρας κατάφερε να υλοποιήσει σημαντικά έργα υποδομής, όπως η ανέγερση 11 νέων γηπέδων και παιδικών χαρών, καθώς και έργα αθλητικής υποδομής, χωρίς να χρειαστεί εξωτερικός δανεισμός ή επιπλέον κρατική χρηματοδότηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα του Οργανισμού κατά 50%, αναδεικνύοντας την ικανότητά του στη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα.

Χορηγούμενο

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Νίκος Λύτρας ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος” στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Η συμμετοχή του στις εκλογές και η δέσμευσή του για την τοπική ανάπτυξη και πρόοδο υπογράμμιζαν τη συνεχιζόμενη αφοσίωσή του στις δημόσιες υποθέσεις.

Το «αντίο» του Νίκου Παππά

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον πολιτικό κόσμο, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, να εκφράζει τη βαθιά του θλίψη μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook. «Γιατί ρε Νίκο; Γιατί; Δεν υπάρχουν λόγια. Αντίο σύντροφε αγαπημένε», έγραψε ο Παππάς, αναδεικνύοντας την προσωπική του θλίψη και την εκτίμηση προς τον φίλο του.

Χορηγούμενο

 

Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Λύτρα αφήνει ένα κενό στην πολιτική σκηνή και την τοπική κοινωνία, ενώ η μνήμη του θα συνεχίσει να τιμάται από όλους όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button