ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί χώρισε η Δανάη Παππά; Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Η εντυπωσιακή ηθοποιός λύνει τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη

Χορηγούμενο

Γιατί χώρισε η Δανάη Παππά; Υπήρξε τρίτο πρόσωπο; Η εντυπωσιακή ηθοποιός λύνει τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη

Γιατί χώρισε η Δανάη Παππά; Υπήρξε τρίτο πρόσωπο; Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κρατώντας το γεγονός υπό άκρα μυστικότητα. Ο χωρισμός τους, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστός μόλις πρόσφατα, χωρίς να έχουν δώσει πολλές λεπτομέρειες για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Παρά τη διάλυση της σχέσης τους, διατηρούν καλές σχέσεις, γεγονός που μαρτυρά τη διακριτικότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους.

Χορηγούμενο

Δανάη Παππά – Ο επίμονος θαυμαστής, η παρενόχληση και τα απρεπή μηνύματα: «Θέλω να δω τα…»

Το ζευγάρι συχνά μοιραζόταν στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας τη χαρούμενη και δεμένη σχέση τους. Ωστόσο, πίσω από την όμορφη εικόνα, υπήρχαν προβλήματα και φθορά στη σχέση τους, καθώς και η συνεχής αναβολή του γάμου τους, ο οποίος τελικά δεν έγινε ποτέ. Αυτό φαίνεται να ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στον χωρισμό τους. Επιπλέον, δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για φήμες περί τρίτου προσώπου, το οποίο φέρεται να ανήκει στον χώρο του θεάματος και να έπαιξε ρόλο στη διάλυση της σχέσης τους. Ωστόσο, αυτές οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μένει να φανεί αν ισχύουν στο μέλλον.

Η Δανάη Παππά σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάμπρο Λάζαρη

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Δανάη Παππά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της στην εκπομπή… «Buongiorno» του MEGA. Με χαμόγελο και αισιοδοξία, ανέφερε ότι η κάθε σχέση που τελειώνει χρειάζεται διαχείριση… Αλλά τα πράγματα κυλούν καλά όταν δεν πιέζεις τις καταστάσεις. Αναφερόμενη στον έρωτα, η ηθοποιός τόνισε ότι πάντα παραμένει στο «παιχνίδι» της ζωής και αποτελεί μια σημαντική ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά εξομολογήθηκε πως: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου, δεν ξέρω. Νομίζω πως οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Εννοώ ότι τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση. Οπότε άμα δεν πιέζεις τις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά».

Χορηγούμενο

«Νομίζω ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι και όλα αυτά είναι ενέργειες» υπογράμμισε ακόμα, με χαμόγελο, η νεαρή ηθοποιός.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού στα social media έγινε στις… 31 Μαΐου, όταν βρέθηκαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Πύλο. Παρά τον χωρισμό τους, διατήρησαν έναν διακριτικό τόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη… Δανάη Παππά να σχολιάζει για τελευταία φορά σε ανάρτηση του πρώην συντρόφου της στις 15 Ιουνίου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button