EΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα: Δεν έμεινε τίποτα όρθιο

«Έθαψαν» την εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε «βουνό» από πιάτα

Χορηγούμενο

«Πόλεμος» σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα: Δεν έμεινε τίποτα όρθιο… «Έθαψαν» την εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε «βουνό» από πιάτα!

«Πόλεμος» σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα: Δεν έμεινε τίποτα όρθιο… Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο από νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα έχει προκαλέσει αίσθηση και αναστάτωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο, εμφανίζεται μια απίστευτη σκηνή όπου η τραγουδίστρια του κέντρου δέχεται μια πρωτοφανή καταιγίδα από πιάτα.

Σάλος: Γνωστή ηθοποιός έκανε σεξ έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Η συνήθεια της ρίψης λουλουδιών προς τιμήν των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια των παραστάσεων είναι πλέον αρκετά κοινή και δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Ωστόσο, η ρίψη πιάτων αποτελεί μια παλαιότερη και λιγότερο συνηθισμένη πρακτική, η οποία έχει στην ουσία αντικατασταθεί από χαρτοπετσέτες και άλλα πιο ασφαλή αντικείμενα. Παρόλα αυτά, αυτό που συνέβη στη Λάρισα ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια.

Στο νυχτερινό κέντρο της πόλης, ένα μέλος του προσωπικού αποφάσισε να επιδοθεί σε μια απίστευτη επίδειξη, φέρνοντας συνεχώς πιάτα και ρίχνοντάς τα στα πόδια της τραγουδίστριας. Η εικόνα είναι αποκαλυπτική: τα πιάτα συσσωρεύονται γύρω από την τραγουδίστρια με τέτοιο ρυθμό, που αρκετά από αυτά δεν προλάβαιναν καν να σπάσουν πριν πέσουν στο έδαφος.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το τι έγινε στο νυχτερινό κέντρο της Λάρισας ενώ η τραγουδίστρια έδινε «πόνο»

Χορηγούμενο

Η εικόνα της τραγουδίστριας, καλυμμένης από ένα σωρό πιάτα, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ενώ κάποιοι βλέπουν την κατάσταση ως μια διασκεδαστική και ακραία μορφή εκδήλωσης θαυμασμού, άλλοι ανησυχούν για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και την ορθή χρήση τέτοιων πρακτικών στα νυχτερινά κέντρα.

Οι τρεις καλλονές που «έκαψαν» το διαδίκτυο με το κολασμένο τσιφτετέλι τους (Βίντεο)

Η υπερβολική ρίψη πιάτων αναδεικνύει επίσης την ανάγκη για πιο σύγχρονες και ασφαλείς εναλλακτικές για την εκδήλωση της εκτίμησης του κοινού προς τους καλλιτέχνες. Ειδικοί προτείνουν την αναθεώρηση τέτοιων παραδόσεων, επισημαίνοντας ότι η ασφάλεια και η ευημερία των καλλιτεχνών θα πρέπει πάντα να προέχουν.

Νύφη – «φωτιά»: Κόλασε τους πάντες με το «καυτό» τσιφτετέλι της! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Η ακραία αυτή εκδήλωση της λατρείας φαίνεται να δημιουργεί μια αμφιλεγόμενη συζήτηση γύρω από τις παραδοσιακές συνήθειες στα νυχτερινά κέντρα, κάνοντάς μας να αναλογιστούμε αν η διασκέδαση αξίζει την υπέρβαση των ορίων της ασφάλειας και του σεβασμού.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button