EΛΛΑΔΑ

Τάσος Αρνιακός: Μετεωρολογική σύγκρουση πάνω από την Ελλάδα

Προετοιμαστείτε, έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Χορηγούμενο

Τάσος Αρνιακός: Μετεωρολογική σύγκρουση πάνω από την Ελλάδα! Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα…

Τάσος Αρνιακός: Μετεωρολογική σύγκρουση πάνω από την Ελλάδα… Ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός πραγματοποίησε μια νέα πρόγνωση για τον καιρό, επισημαίνοντας την έλευση έντονων φαινομένων που θα επηρεάσουν τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση είναι ανησυχητική, καθώς προβλέπεται η κυριαρχία φθινοπωρινών συνθηκών με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.

Συγκεκριμένα, στις 18 Σεπτεμβρίου, ο καιρός δείχνει σαφή σημάδια φθινοπώρου, καθώς ο Τάσος Αρνιακός ανέλυσε τα μετεωρολογικά δεδομένα της περιόδου. Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, τόνισε πως φέτος το φθινόπωρο θα εμφανιστεί πιο έντονο από νωρίς. Από την Τετάρτη και μετά, η χώρα θα αντιμετωπίσει καταιγίδες και γενικότερα άστατο καιρό, επηρεάζοντας ακόμη και την Αττική, που συνήθως δεν πλήττεται τόσο έντονα σε τέτοια καιρικά φαινόμενα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Τάσος Αρνιακός: Ο απίστευτος τρόπος που βρέθηκε στην τηλεόραση

Τάσος Αρνιακός: Μετεωρολογική σύγκρουση πάνω από την Ελλάδα – Η προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, πολλές περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε φάση κακοκαιρίας, με τα έντονα φαινόμενα να αναμένεται να φτάσουν στην Αττική από το μεσημέρι και μετά. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας πρέπει να προετοιμαστούν για βροχερές συνθήκες και πιθανές καταιγίδες.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η μετεωρολογική σύγκρουση κλιματικών συνθηκών που αναμένεται να ενταθεί. Ο Τάσος Αρνιακός εξήγησε πως αυτή την περίοδο, ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη κινούνται προς τη χώρα μας, όπου συναντούν θερμές αέριες μάζες από την Αφρική. Αυτή η συνάντηση θερμών και ψυχρών μαζών ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρές καταιγίδες και βροχές… Οδηγώντας σε έναν καιρό που αντικατοπτρίζει πλήρως το φθινόπωρο.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Τάσος Αρνιακός: Η άγνωστη σχέση με τη Μαντόνα και η επική «χυλόπιτα» που της έριξε!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες μάλιστα, με την προετοιμασία για την επερχόμενη κακοκαιρία να είναι απαραίτητη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button