ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Χτυπούσε τον άντρα της και αυτός τη νάρκωνε και την θώπευε

Το νέο οικογενειακό θρίλερ και οι αδιανόητες αποκαλύψεις

Χορηγούμενο

Σοκ: Χτυπούσε τον άντρα της και αυτός τη νάρκωνε και την θώπευε! Το νέο οικογενειακό θρίλερ και οι αδιανόητες αποκαλύψεις

Σοκ: Χτυπούσε τον άντρα της και αυτός τη νάρκωνε και την θώπευε… Μια ακόμη συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αναδείχθηκε στη Γαλλία, η οποία φέρνει στο νου την υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό. Ένας 46χρονος άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του… Εφετείου της Τουλούζης, κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της συζύγου του, αφού την νάρκωνε με υπνωτικά χάπια.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε θωπεύσει την γυναίκα του πολλές φορές μεταξύ των ετών 2019 και 2022, αφού πρώτα της είχε χορηγήσει το ισχυρό υπνωτικό φάρμακο Zolpidem, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας είχε ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τον περασμένο Ιούνιο, με ποινή φυλάκισης 4 ετών, για «σεξουαλική επίθεση με τη χρήση ουσίας» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» μέσω βιντεοσκοπήσεων.

Χορηγούμενο

Σοκ: Νάρκωνε τη γυναίκα του και κατέγραφε τον βιασμό της από τουλάχιστον 83 άνδρες!

Το απίστευτο οικογενειακό θρίλερ

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου, πριν την ακροαματική διαδικασία, δήλωσε ότι ο πελάτης της υπήρξε θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από την ίδια του τη σύζυγο, με την οποία η γυναίκα παραδέχθηκε ότι τον χτυπούσε. Ο 46χρονος, στην κατάθεσή του, ανέφερε πως αρχικά χρησιμοποιούσε το υπνωτικό για να διατηρήσει την ηρεμία στο σπίτι. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι εκμεταλλευόταν την κοιμισμένη κατάσταση της συζύγου του για να τη θωπεύει. Ο ίδιος υποστήριξε πως την στιγμή της επίθεσης… Ένιωθε ότι είχε τον έλεγχο, καθώς ένιωθε αδύναμος σε άλλες πτυχές της ζωής του.

Παρόλο που η υπόθεση φέρει κοινά στοιχεία με την υπόθεση των βιασμών του Μαζάν, όπως η χημική υποβολή, η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι διαφέρει σημαντικά, καθώς η εν λόγω υπόθεση αφορούσε μαζικές βιαστικές επιθέσεις υπό την καθοδήγηση του Ντομινίκ Πελικό.

Χορηγούμενο

Η σύζυγος του 46χρονου άρχισε να παρατηρεί συχνές αδιαθεσίες… Και, ύστερα από ανακαλύψεις συνταγών υπνωτικών φαρμάκων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του άνδρα της, κατέθεσε μήνυση την άνοιξη του 2023. Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί για βιασμό μιας ιερόδουλης, με ποινή φυλάκισης 3 ετών.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button