ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάλος: «Καυτή» μανούλα «τρέλανε» όλο το σχολείο (βίντεο)

Έξαλλοι οι γονείς με την εμφάνισή της την «έκραξαν» δημόσια

Χορηγούμενο

Σάλος: «Καυτή» μανούλα «τρέλανε» όλο το σχολείο! Έξαλλοι οι γονείς με την εμφάνισή της την «έκραξαν» δημόσια

Σάλος: «Καυτή» μανούλα «τρέλανε» όλο το σχολείο… Το πώς επιλέγει να ντύνεται κάθε άτομο είναι μια προσωπική του απόφαση, που πρέπει να γίνεται σεβαστή. Ωστόσο, αυτός ο σεβασμός δεν αποδόθηκε σε μια μητέρα στη Βολιβία, η οποία δέχθηκε έντονη κριτική από άλλους γονείς στο σχολείο του γιου της, επειδή τον άφησε στο συγκρότημα φορώντας ένα κοντό ροζ σορτσάκι που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Πέρα από τις επικρίσεις ότι η εμφάνισή της δεν ήταν κατάλληλη για το σχολικό περιβάλλον, μια άλλη μητέρα την κατέγραψε κρυφά χωρίς την άδειά της και δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, ασκώντας της κριτική.

Χορηγούμενο
Η «καυτή» μανούλα που προκάλεσε σάλο με την εμφάνισή της

Τα πλάνα της Βανέσα Μεντίνα με τον γιο της καταγράφηκαν αυτή την εβδομάδα στο σχολείο στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρα της Βολιβίας. Το σύντομο βίντεο, που τράβηξε ένας άλλος γονέας του οποίου το παιδί φοιτά επίσης εκεί, δείχνει τη Βανέσα να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και να αφήνει το παιδί της στην είσοδο του σχολείου.

Η ξανθιά καλλονή σε μια λήψη – «φωτιά»

Καθώς η Βανέσα επιστρέφει για να μπει ξανά στο αυτοκίνητό της… Η γυναίκα που καταγράφει το βίντεο σχολιάζει ότι τα ρούχα της είναι «ακατάλληλα» για τα μάτια μικρών παιδιών.

Οι εικόνες έγιναν viral, αλλά η μητέρα αντέτεινε την άποψή της…

Η μητέρα ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βανέσα φόρεσε κάτι προκλητικό ενώ πήγαινε το παιδί της στο σχολείο. Το βίντεο της Βανέσα, που έχει κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στη Βολιβία και εργάζεται ως δικηγόρος, διαδόθηκε γρήγορα στα social media, με άλλους γονείς να συμφωνήσουν ότι τα ρούχα της δεν ήταν κατάλληλα για το σχολείο.

Χορηγούμενο

Ωστόσο, η… Βανέσα δεν υποχώρησε και χρησιμοποίησε τα social media για να απαντήσει σε όσους την κριτικάρισαν για την εμφάνισή της.

Δείτε επίσης – Σάλος στη Σπάρτη: «Καυτή» μητέρα πήγε να μαχαιρώσει τον εραστή της ενώ έκαναν σεξ!

Τι απαντά η ξανθιά καλλονή

«Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, σημάδια στοργής και εκτίμησης με τόσο όμορφα λόγια και με υπερασπίστηκαν στα social media για εκείνο το βίντεο που έγινε viral με κακές προθέσεις εναντίον μου που τράβηξε η μητέρα. Η γυναίκα αυτή ήθελε να με δυσφημήσει, να μιλήσει με τέτοια περιφρόνηση για μένα και να εκθέσει τον τετράχρονο γιο μου χωρίς να ξέρει ότι αυτό είναι έγκλημα. Τα σχέδιά της δεν πήγαν όσο καλά ήθελε. Είχε τις χειρότερες προθέσεις ανεβάζοντάς το και εκθέτοντάς με, αναφερόμενη σε εμένα έτσι. Αλλά αυτή η ανάρτηση δεν αφορά αυτή τη γυναίκα… Είναι για να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου».

Η Vanessa Medina Miss Fitness (Facebook)

Και πρόσθεσε… «Είμαι μια καλή μαμά που εργάζεται σκληρά και φροντίζω τον γιο μου με όλη την αγάπη στον κόσμο… Και, δεν κάνω τίποτα κακό σε κανέναν. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια καρδιά γεμάτη αγάπη και αξίες».

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – «Καυτή» Ελληνίδα γυμνάστρια έγινε συνοδός πολυτελείας: «Το έκανα και μου άρεσε… Γιατί να μην πληρώνομαι;» (βίντεο)

Φυσικά, οι αναρτήσεις του μοντέλου έγιναν επίσης viral, με χιλιάδες σχόλια υποστήριξης και επιδοκιμασίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button